Heb je al een account? Log hieronder in.

Retourneren en ruilen

Wat jammer om te vernemen dat jouw Musthave(s) niet naar wens is/zijn. Voldoet een artikel helaas niet helemaal aan jouw verwachtingen of wil je het ruilen voor een andere maat? Dan kan dit snel en eenvoudig online voor €4,95 en voor België voor €7,79. Retourzendingen dienen binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. 

>> Meld jouw retour hier aan <<

Hoe werkt het?

1. Log in met jouw ordernummer en e-mailadres.
2. Selecteer de items die je wilt retourneren en/of ruilen. Voor een ruiling kun je in het opmerkingenveld invullen welke maat je wilt ontvangenen kies dan voor code 1.
3. Betaal eenvoudig & snel via MontaReturns.
4. Print het retourlabel en breng jouw pakket naar een DHL-punt.
5. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van jouw retour is jouw retour verwerkt.

Let er goed op dat het oude verzendlabel niet meer zichtbaar is! Zodra de track & trace code van jouw retourzending aangeeft dat jouw pakketje bij ons is bezorgd, kan het nog enkele dagen duren voordat ons distributiecentrum het pakketje daadwerkelijk heeft ontvangen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Nadat jij de retourbevestiging per mail hebt mogen ontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen de ruiling doorzetten, het aankoopbedrag crediteren op jouw Klarna factuur of het aankoopbedrag terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer, creditcard- of PayPal account.

Retouradres
Fashion Musthaves
Zoete Inval 4
4815 HK Breda

Op het moment dat wij jouw retourpakket hebben ontvangen, ontvang jij een retoursbevestiging per mail vanuit de retourenafdeling. Dit is gelijk de bevestiging dat wij jouw pakketje retour hebben ontvangen. Vanaf dan wordt jouw retour binnen 7 werkdagen geheel verwerkt.

Het kan voorkomen dat jouw pakketje ietsje langer onderweg is. Zie je terug dat deze al langer dan 7 werkdagen door ons is ontvangen maar heb je nog geen retourbevestiging ontvangen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij zullen dit dan direct voor je gaan uitzoeken.

Het verzenden van jouw retourpakket is inderdaad voor eigen rekening. Via ons retourportaal ► https://www.fashionmusthaves.nl/retouren/  kan je eenvoudig en snel jouw pakketje retour sturen voor €4,95 binnen Nederland. 
Retourzendingen vanuit België bedragen € 7,79.

Een retourformulier is niet meer nodig. Je kunt je retour heel gemakkelijk en snel online aanmelden. Hoe werkt dit? 

>> Meld jouw retour hier aan <<

Hoe werkt het?

1. Log in met jouw ordernummer en e-mailadres.
2. Selecteer de items die je wilt retourneren en/of ruilen. In het opmerkingenveld kun je eventueel invullen voor welke maat je het item wilt ruilen.
3. Betaal eenvoudig & snel via MontaReturns
4. Print het retourlabel en breng jouw pakket naar een DHL-punt
5. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourbevestiging zal jouw order worden verwerkt

Zodra de track & trace code van jouw retourzending aangeeft dat jouw pakketje bij ons is bezorgd, kan het nog enkele dagen duren voordat ons distributiecentrum het pakketje daadwerkelijk heeft ontvangen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Nadat jij de retourbevestiging per mail hebt mogen ontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen de ruiling doorzetten, het aankoopbedrag crediteren op jouw Klarna factuur of het aankoopbedrag terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer, creditcard- of PayPal account.

Retouradres
Fashion Musthaves
Zoete Inval 4
4815 HK Breda

Dit is helaas niet mogelijk. Ons distributiecentrum heeft namelijk geen servicebalie, hierdoor kan jouw retourpakketje niet op de juiste manier worden verwerkt. Indien je hier alsnog voor kiest, is dit op eigen risico. 

Jazeker! Dit kun je heel gemakkelijk en snel aangeven als je jouw retour online aanmeld! Hoe werkt dit?

>> Meld jouw retour hier aan <<

1. Log in met jouw ordernummer en e-mailadres.
2. Geef met code '3' aan welke items je wilt ruilen en vermeld in het opmerkingenveld voor welke kleur of maat
3. Betaal eenvoudig & snel via MontaReturns
4. Print het retourlabel en breng jouw pakket naar een DHL-punt
5. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van jouw retour is jouw ruiling verwerkt. 

Zodra de track & trace code van jouw retourzending aangeeft dat jouw pakketje bij ons is bezorgd, kan het nog enkele dagen duren voordat ons distributiecentrum het pakketje daadwerkelijk heeft ontvangen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Nadat jij de retourbevestiging per mail hebt mogen ontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen de ruiling doorzetten.

Let op! Wij kunnen enkel een ruiling doorzetten voor hetzelfde artikel in een andere maat en/of kleur.

Retouradres
Fashion Musthaves
Zoete Inval 4
4815 HK Breda

Geen probleem, dit is ook niet nodig! Als je jouw retour online hebt aangemeld in ons retourportaal hebben wij alle informatie die wij nodig hebben! 

DHL heeft jouw pakket dan met een reden retour gestuurd, bijvoorbeeld omdat je adresgegevens niet kloppen. Neem direct contact op met onze klantenservice, zij zullen ervoor zorgen dat jij jouw bestelling alsnog zult ontvangen! Vergeet hierbij niet jouw ordernummer en juiste adresgegevens mee te sturen.

Dit is niet direct nodig. Let hierbij wel goed op de vervaldatum van jouw Klarna factuur. De factuur dient voor deze datum voldaan te zijn om hogere kosten te voorkomen. Zodra jouw pakketje bij ons retour is gekomen, ontvang jij per email de retourbevestiging. Wij zullen binnen 7 werkdagen jouw ruiling verwerken en naar jou opsturen. Bij een ruiling blijft jouw Klarna factuur ongewijzigd.

Na ontvangst van jouw retourpakket ontvang je hier een automatische retourbevestiging van. Vervolgens zullen wij deze binnen 7 werkdagen geheel controleren, verwerken en crediteren.

Het is zeker mogelijk om deze samen retour te sturen. Je dient hierbij wel beide orders retour te melden via de retourportal ►https://www.fashionmusthaves.nl/retouren/ Je hoeft hiervan dan slechts één order door te zetten naar het aanmaken van een retourlabel. De andere aanmelding kun je wegklikken als je bij de betaling bent aangekomen. Houd er ook rekening mee dat je voor de zekerheid even beide ordernummers bijvoegt in het pakketje middels een geprint of geschreven briefje. :)

Wanneer jij jouw bestelling of een deel hiervan retourneert, kun je heel makkelijk via jouw account bij Klarna of in de Klarna App aangeven dat er een retourzending onderweg is. Zodra jouw pakketje bij ons retour is gekomen, ontvang jij per email de retourbevestiging. Wij zullen binnen 7 werkdagen jouw retour verwerken en ervoor zorgen dat jij een aangepaste Klarna factuur ontvangt.

Wat vervelend dat jij een betalingsherinnering hebt ontvangen! Wij doen er alles aan om jouw retour zo snel mogelijk binnen uiterlijk met 7 werkdagen, te verwerken. Het kan dan voorkomen dat Klarna hier nog niet van op de hoogte is en je een herinnering stuurt om extra kosten te voorkomen. Het kan natuurlijk ook dat wij jouw retourpakketje nog niet hebben ontvangen. In dat geval zouden wij je willen adviseren om via Klarna, de uiterste betaaldatum van jouw factuur uit te stellen. Dit kan eenmalig kosteloos. Zie je in de track & trace dat jouw retourpakketje al langer dan 3 weken onderweg is? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer je voor de optie 'ruilen' hebt gekozen en het hierbij niet duidelijk is waarvoor je het item wenst te ruilen, dan zal het item voor je worden gecrediteerd. Wij adviseren, indien dit bij jouw order het geval is, het gewenste item opnieuw via onze site te bestellen. Mocht dit niet het geval zijn of hier nog vragen over hebben, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice.