Heb je al een account? Log hieronder in.

Klacht en garantie

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde Musthave(s) met de aller-grootste zorg worden gecontroleerd voordat deze daadwerkelijk worden verzonden. Soms kan het helaas wel eens voorkomen dat je een Musthave beschadigd ontvangt. Natuurlijk begrijpen wij dat dit heel erg vervelend is. Wij willen je vragen om in deze situatie binnen (uiterlijk) 7 dagen een mailtje te sturen naar klantenservice@fashionmusthaves.nl met daarbij jouw ordernummer en foto’s van de klacht. Graag ontvangen wij een foto van de Musthave in z’n geheel en een foto waarop de klacht goed zichtbaar is. In het geval van een klacht bij schoenen ontvangen wij ook graag een foto van de zool.  
Wij zullen samen zoeken naar de juiste oplossing!

Fashion Musthaves streeft er naar dat iedereen tevreden is over zijn/haar bestelling. Mocht je toch een klacht hebben, willen wij er graag voor zorgen dat dit naar tevredenheid voor je wordt opgelost. Stuur je klacht per mail naar klantenservice@fashionmusthaves.nl en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Vergeet hierbij niet om jouw ordernummer te vermelden.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde Musthave(s) met de aller-grootste zorg worden gecontroleerd voordat deze daadwerkelijk worden verzonden.
In het geval van een verkeerd artikel, ontvangen wij graag foto van het foutieve item in z'n geheel. Zou je ons ook kunnen aangeven welk item jij hierdoor helaas niet hebt gehad?
Wanneer je een verkeerde maat hebt gehad, zouden wij graag foto’s ontvangen van het gehele item en een foto waarop de foutieve maat goed te zien is!
De mail met foto's mag jij sturen naar onze klantenservice via klantenservice@fashionmusthaves.nl. Vervolgens zullen wij samen op zoek gaan naar een gepaste oplossing.

Vergeet hierbij niet om jouw ordernummer te vermelden.

 

Wanneer jouw bestelling niet compleet is afgeleverd, neem dan binnen (uiterlijk) 7 dagen contact op met onze klantenservice. Vergeet hierbij niet om jouw ordernummer te vermelden en welk item je niet hebt ontvangen. Ook ontvangen we graag foto's van de items welke je wel hebt ontvangen én vernemen we graag van jou of jij het pakket beschadigd hebt ontvangen. Indien dat het geval is ontvangen we ook graag een foto van de beschadigde verpakking waarop tevens het verzendlabel zichtbaar is. Vervolgens zullen wij dit verder onderzoeken en op zoek gaan naar een gepaste oplossing!

Wat vervelend dat jij deze nog niet hebt mogen ontvangen! Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Heb je wellicht een pre-order item besteld? Dit kun je terugvinden in de productomschrijving van desbetreffende Musthave of in je bestelbevestiging. Hier staat met groene letters de pre-order datum vermeld. Wanneer wij jouw pakket hebben verzonden ontvang je van ons een mailtje met daarin jouw track and trace code waarmee jij je bestelling tot aan huis kunt volgen.

Wat vervelend dat jij jouw pakketje nog niet hebt mogen ontvangen! Mocht je jouw pakketje niet zelf in ontvangst hebben genomen, willen wij je adviseren even navraag te doen bij je huisgenoten, buren en verder op in straat. Waarschijnlijk heeft iemand anders voor jou je pakketje in ontvangst genomen! Is dit niet het geval, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice zal dan direct onderzoeken waar jouw pakketje zich bevindt. Let op: er dient binnen 14 dagen (nadat de track & trace code aangeeft dat het pakketje is bezorgd) een onderzoek gestart te worden. Na deze tijd kan er helaas geen onderzoek meer worden gestart naar jouw pakketje. Het waarborgen van het correct ontvangen of niet ontvangen van het pakket zal hierbij ook de verantwoordelijkheid zijn van de klant.