Heb je al een account? Log hieronder in.

}

Retouren/Ruilen

Voldoet een artikel niet helemaal aan jouw verwachtingen of wil je het ruilen voor een andere maat? Dit kan snel en eenvoudig online voor € 4,95 voor Nederland en voor België voor €7,79. Hiervoor dien je jouw retour pakket online aan te melden via onderstaande button.

Lukt het niet om jouw retour aan te melden? Let op je dient je volledige ordernummer in te vullen (bijv. TMHNL-1234567). Werkt de combinatie niet? Neem dan contact met ons op. Je ordernummer is ook terug te vinden op het label van jouw pakketje. Onze ordernummers beginnen altijd met TMHNL- met daarachter 7 getallen.
 

Let op: In verband met drukte bij de post kan de verwerking van je retour iets langer duren dan je gewend bent.

Aanmelden Retour/Ruilen Fashion Musthaves >
optie-retourneren

RETOURNEREN

Selecteer de items die je retour wilt sturen. Betaal eenvoudig en snel online. Print jouw verzendlabel en breng het naar het dichtstbijzijnde DHL-punt.

optie-ruilen

RUILEN

Selecteer de items die je wilt ruilen. Betaal eenvoudig en snel online. Print jouw verzendlabel en breng het naar het dichtstbijzijnde DHL-punt.

wat-te-doen-met-een-beschadigd-artikel

VERKEERD/BESCHADIGD ARTIKEL

Stuur ons een mail met daarin de beschrijving van de klacht, jouw ordernummer en foto's.(max 1MB)

Heb jij geen retourlabel ontvangen? Je kan altijd weer opnieuw inloggen bij ons retourportaal met jouw ordernummer en e-mailadres om het retourlabel alsnog te downloaden.

We adviseren jou om, na het aanmaken van jouw retourlabel, enkele uren te wachten met het wegbrengen van jouw pakketje. Het kan even duren voordat het label is ingeladen in het systeem van DHL. 

 

HOE MOET IK RETOURNEREN/RUILEN?

online-aanmelden

1. Meld online jouw retourpakket bij ons aan

online-aanmelden-pijl
selecteer-je-items

2. Selecteer de items die je wilt retourneren

selecteer-je-items-pijl
betaal-online

3. Betaal eenvoudig & snel

betaal-online-pijl
print-retourlabel-en-verstuur

4. Print het retourlabel en breng jouw pakket naar een DHL-punt. Het oude verzendlabel mag niet meer zichtbaar zijn.

print-retourlabel-en-verstuur-pijl
wij-verwerken-de-retour

5. Binnen 7 werkdagen na ontvangst is jouw retour verwerkt

Aanmelden Retour/Ruilen >

RETOURVOORWAARDEN

  • Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd.
  • Het artikel is niet gedragen of gewassen en dient ook geen parfumgeur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd).
  • Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.
  • De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening.
  • Retourneren is geheel op eigen risico.
  • Binnen uiterlijk 14 kalenderdagen dienen wij jouw retour ontvangen te hebben.
  • Schoenen: de schoenendoos mag niet als verzenddoos worden gebruikt, hierbij zijn we genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen (voor het aanschaffen van nieuw verpakkingsmateriaal).
  • Let op: gebruik bij het aanmelden van jouw retour het volledige ordernummer (bijv. TMHNL-7cijfers) EN hetzelfde e-mailadres als waarmee je de bestelling hebt geplaatst.
  • Wanneer je voor de optie 'ruilen' hebt gekozen en het hierbij niet duidelijk is waarvoor je het item wenst te ruilen, dan zal het item voor je worden gecrediteerd.

RETOURADRES:

Fashion Musthaves
Zoete Inval 4
4815 HK Breda

Zodra de track & trace code van jouw retourzending aangeeft dat jouw pakketje bij ons is bezorgd, kan het nog enkele dagen duren voordat ons distributiecentrum het pakketje daadwerkelijk heeft ontvangen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Nadat jij de retourbevestiging per mail hebt mogen ontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen de ruiling doorzetten, het aankoopbedrag crediteren op jouw Klarna factuur of het aankoopbedrag terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer, creditcard- of PayPal account.