Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

Kortingen

Wanneer je een Deal bestelt dan krijg je een leuke korting!♪ Zodra je één item uit een Deal retour stuurt komt de korting te vervallen en betaal je alsnog de originele prijs voor het behouden item.

Wat vervelend om te vernemen dat je de kortingscode vergeten bent in te vullen. Wij kunnen deze kortingscode alsnog achteraf voor jou toepassen. Dit kan echter enkel worden verwerkt wanneer jij dit binnen 1 werkdag na het plaatsen van jouw bestelling doorgeeft aan onze klantenservice*

* Dit is enkel van toepassing bij de kortingscode 'celebrate', bij de overige kortingscodes is het niet mogelijk om de korting achteraf nog toe te passen.

Helaas kunnen wij de korting in dit geval niet meer achteraf verwerken. Als de SALE binnen 24 uur in is gegaan na het plaatsen van je bestelling, vergoeden wij het verschil in prijs door middel van een tegoedcode!

Is bovenstaande situatie het geval? Stuur ons dan een berichtje en je ontvangt direct jouw unieke tegoedcode.

Wat vervelend om te vernemen dat het niet lukt om de kortingscode in te vullen. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

- De meeste kortingscodes hebben bepaalde voorwaarden. Het kan zijn dat jouw bestelling niet aan de voorwaarden voldoet.
- Kortingscodes zijn niet geldig op SALE artikelen, Musthave Deals en Giftcards.
- Let goed op tot wanneer de kortingscode geldig is, het kan zijn dat deze namelijk al verlopen is.
- Er kan maar 1 kortingscode tegelijkertijd gebruikt worden.

Mocht het niet aan de bovenstaande punten liggen, dan raden wij je aan om de bestelling alsnog te plaatsen. Stuur ons na het plaatsen van jouw bestelling een bericht. Wij zullen de korting dan alsnog achteraf voor je verwerken!