Heb je al een account? Log hieronder in.

FILTEREN

Tule rokjes

Mega zomers: de tule rokken voor dames!

De tule rok, hij is helemaal terug van weggeweest en nu in een opvallend nieuw jasje! Durf jij deze eyecatcher aan? De tule rok is een trend uit de jaren 50 die een échte comeback heeft gemaakt. De Amerikaanse Fashion bloggers dragen de tule rok al massaal!

De rok wordt in allerlei kleuren gespot, vooral zwart, roze, groen en wit zijn populaire kleuren ☼ Mega zomers en vrolijk dus! Shop je tule rokje vandaag nog goedkoop bij FashionMusthaves. In onze collectie vind je korte en lange tule rokken voor dames. Voor 23:30 besteld  = morgen al in huis.

Petticoat rok uit Sex And The City

De doorbraak van de petticoat rok voor dames werd gemaakt in de hit serie Sex And The City door de enige echte trendzetter Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Nu snappen wij dat de outfits van Carrie wellicht alleen vertoonbaar zijn in New York City maar wij hebben ervoor gezorgd dat je deze look ook kunt dragen! De petticoat rok dames is op vele manieren te combineren.

Watch and learn! Wil jij een edgy street look creëren? Hijs jezelf dan in de petticoat rok in combinatie met een paar bikerbooties of enkellaarsjes in combinatie met een biker jacket. Vergeet daarbij uiteraard geen it-shirt te dragen matchend met een statement bag over je schouder zodat je als een well-dressed maar stoere fashionista over straat kan. PS: deze look kun je ook he-le-maal rocken op een Festival het aankomende seizoen.

Elegante outfits met tule rokjes

Wil jij meer elegant en classy op stap? Creeër dan een haute couture look die je niet zult spotten bij andere it-girls. Match de petticoat dames rok in combinatie met een paar pumps of juist met high heels met veel bandjes (lage gladiator heels voor de kenners onder ons) of met een enkel bandje. Ook hierbij kun je het it-shirt uiteraard niet wegdenken máár dit is niet de enige combinatie die je kunt combineren. Haal de gestreepte t-shirtjes, bomber jackets of croptops maar uit de kast want deze zijn ab-so-luut aan te raden bij deze fashion trend. Enkele details over deze rok mag natuurlijk niet ontbreken!

Tutu in roze, zwart en meer

De tutu rok voor dames sluit mooi aan op jouw figuur door de elastische band. Alle Musthaves meisjes zijn razend enthousiast en hebben deze Tule Rok Dames dan ook al meerdere malen in verschillende combinaties gecombineerd. Waar wacht je nog op? De Tule Rok Dames is nu te shoppen in de kleuren zwart en licht roze. Dus shop vanaf nu ook de tule rok roze bij Fashion Musthaves.

De tule rok is van zichzelf natuurlijk al een behoorlijke eyecatcher, de rest van jou outfit mag dus qua kleur best wat rustiger worden gehouden. De tule rok kan heel leuk gecombineerd worden met een paar espadrilles of sandalen. Met een simpel topje erboven komt de tule rok het best tot zijn recht!

Bestel je tule rokjes vandaag nog!

Wat denken jullie ervan dames? Zijn jullie overtuigt en gaan jullie voor Yah! Of is deze tule rok toch ietwat te veel voor je? Laat het ons weten ♪♫♪ Shop je nieuwe musthaves rokken vandaag nog. Psssst.. wij geven deze Musthave een dikke YAH! LOVE XX Team Fashion Musthaves