Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Dierenprint rokken
FILTEREN

Dierenprint rokken

In onze collectie dierenprintrokjes vind je onder andere rokken met Cheetah-, Panter-, Giraffe-, Slangen-, en Zebra print. Ieder van deze printjes is eigenzinnig en uniek, hierdoor kun je iedere dag een leuk dierenprint rokje aan.

Panterprint en Cheetahprint

De rokken met panterprint (leopardprint) en cheetahprint lijken veel op elkaar. De verschillen in de printjes zijn heel subtiel. Zo heeft een panterprint rondere en grotere vlekken, deze zijn gecombineerd met zwarte stipvlekken. Een cheetahprint heeft kleinere zwarte stipvlekken.

Giraffeprint en Slangenprint

Rokken met slangenprint en giraffeprint hebben ook overeenkomsten. Een slangenprint heeft een meer geruit patroon, waar je schubben in kunt herkennen. De giraffe pint is minder abstract en heeft een losser patroon, waar je soms ook ruitvormen in herkennen kunt.  

Zebraprint en tijgerprint

Een zebra en een tijger zijn natuurlijk totaal verschillende dieren, maar er zitten ook overeenkomsten in deze dierenprintjes. Beide printjes hebben vaak lange, zwarte, kronkelende strepen. Bij een zebra zijn deze strepen vaak dikker en zie je vrijwel evenveel zwarte als witte strepen. Bij een tijgerprint zitten er ook vaak meer rondingen in het patroon.

Rokken met dierenprint combineren

Wanneer je een outfit met dierenprint verkeerd combineert, dan kan deze er wat ordinair uitzien. Maar doe je het goed, dan heb je een super vrouwelijk en sexy outfit.Een dierenprint rok kun je heel goed combineren met een zwarte kleding of kleding in zachte pastel kleuren. Combineer je slangenprint rok bijvoorbeeld eens met een zwarte coltrui.

Terug naar de volledige collectie rokken.