Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Plooirokken
FILTEREN

Plooirokken

In een dames plisse rok ben je als vrouw toch wel het toonbeeld van elegantie. ''Simplicity is the keynote of all true elegance'' zei Coco Chanel ooit. De eenvoud van plooirokken maakt deze rok tot één van de meeste gewilde kledingstukken bij alle it-girls. In onze collectie vind je dan ook een verzameling van mooie goedkope plissé rokken van dit moment. We vullen onze rokken collecties regelmatig voor je aan met de nieuwste items volgens de laatste trend.

Plisse rok combineren

Een dames plooirok is een item wat veel mode bewuste meiden willen hebben. Zowel in het voorjaar als in het najaar zijn de plisse rokken hierdoor ook niet weg te denken uit het straatbeeld. Toch gebeurt het nog te vaak dat dit soort rokjes liggen te verstoffen in de kast. Een enkeling heeft namelijk toch moeite om een plisse rok te combineren, terwijl deze geplooide rok juist super veelzijdig is. Deze rok mag en kun je dan ook niet onderin de kast laten liggen!

Je kunt een plooirok heel leuk combineren met een paar enkellaarzen met punt (en hak) en een héél edgy IT-shirt erop. Ook kun je er voor kiezen op een paar sneakers uit de kast te halen met een leren biker jacket. Op deze manier rock jij die rok waarvan je dacht dat je hem nooit zou dragen. Plisse rokjes kun je natuurlijk ook heel eenvoudig combineren met een zwart effen shirt, een kanten body of een topje zonder mouwen.

Plissé rokken online kopen

Je vindt bij ons rokken in diverse lengtes. In het kort, midi of een leuke lange plissé rok. Vele bloggers hebben geplooide items al gerockt! De midi plisse rok is een van de meest gewilde musthaves. Shop ook snel jouw eigen goedkope plooirok online! Ontdek ook onze andere rokken.