Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Trenchcoat
FILTEREN

Trenchcoat

Alle lieve fashionista’s opgelet! Met een geweldige trenchcoat ben jij de fashionista 2.0. Gespot bij alle it girls in town, de dames trenchcoat is onmisbaar in jouw kledingkast aangezien je dit item in alle seizoenen kunt dragen!

Wat is een trenchcoat precies?

De trenchcoat werd vroeger gebruikt als ‘overjas’. Een overjas was een, de naam zegt het al, een jas die je over een andere jas droeg. Deze trend is gestart tijdens de eerste wereldoorlog. De jas bevat veel verschillende zakken. Dit was natuurlijk erg handig voor als er veel meegenomen moest worden en je geen handige grote tas bij de hand hebt. De herkenbare flappen op de trenchcoat dienden als ventilatie. Nu is de jas al een lange tijd een modieus fashionitem. De trenchcoat  wordt gedragen door vele celebs en fashionista’s. Het leuke aan deze jas is dat het nooit uit de mode is gegaan én nooit uit het modebeeld zal verdwijnen.

Een trenchcoat dragen

Combineer de trenchcoat met een leuke jeans en een bloesje voor naar school of naar het werk. Ook kun je deze coat dragen op een elegant jurkje. Wat deze jas helemaal matching maakt zijn biker boots. Combineer de stoere look van de trenchcoat met het edgy uiterlijk van een paar laarzen. In het zwart of in het legergroen…. met beide kleuren steel jij de show!