Heb je al een account? Log hieronder in.

FILTEREN

Tailleriemen

De tailleriem is dé accessoire voor een slanker lijkend figuur. Met een tailleriem leg je alle nadruk op het slankste deel van je taille. Je figuur lijkt hierdoor direct meer op een zandloperfiguur. Je vrouwelijke figuren komen hierdoor een stuk mooier uit, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen.

Een goed figuur in ieder outfit

De tailleriem is heel eenvoudig te combineren. Van ieder recht en vormloos jurkje maak je met je tailleriempje een ware femme fatale jurk. Deze riemen zijn al jaren bijzonder populair bij actrices en influencers.

Tailleriem voor iedere look

In onze collectie vind je voor iedere outfit een geschikte riem. Zo hebben we een tailleriem met gespen, een bedel riem waarmee je ieder festival outfit rockt en een leren riem waarmee je ieder outfit stijlvol afkleedt.

Online tailleriem kopen

Het belangrijkste van een tailleriem is dat deze niet te strak, maar ook niet te los zit. Shop daarom de tailleriem die past bij de maten van jouw taille. Bekijk voor meer informatie de product informatie. Bestel je voor meer dan 75 euro, dan worden jouw kleren gratis thuisbezorgd.