Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Sweaters
FILTEREN

Sweaters

Natuurlijk heb je wel eens een sweater aangehad, je bent dan waarschijnlijk wel bekend met het gemak van dit kledingstuk. Je combineert er met het grootste gemak lustig op los. Een sweater op een spijkerbroek, een sweater boven een rokje; je kunt vrijwel eindeloos mixen en matchen. Dit kledingstuk mag dan ook niet ontbreken in jouw kledingkast, de sweater dames!

Wat is een sweater precies?

Sweater is de Engelse benaming voor een trui waarin gezweet kan worden. Vandaar de naam sweater (‘zweter’). Tegenwoordig wordt de sweater als basic gedragen voor een casual of zelfs nette outfit. De sweater is zeker niet meer voor het sporten, je kunt er iedere dag wel één aan.

Sweater voor dames kopen

In onze collectie sweaters voor dames vind je basics in allerlei kleuren en patronen. Hiermee maak iedere outfit eenvoudig af. Trek bijvoorbeeld eens een leuke sweater met panterprint aan. Of combineer je effen sweater met een stijlvolle zwarte coating jeans. Weet jij al welke sweater je wilt kopen? Bestel je voor 23:30, dan kun je jouw dameskleding morgen al dragen.