Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Leren broeken
FILTEREN

Leren broeken

Helemaal trendy op dit moment zijn de leren broek en de coating broek voor dames. Wij, meisjes van Fashion Musthaves, begrijpen dat maar al te goed. Een glanzende broek met coating laat namelijk iedereen én elke outfit shinen! Met een mat zwarte leren broek kun je ook vrijwel alles combineren.

Coating broek dé musthave jeans!

De coating broeken zijn een echte klassieker uit de jaren 80. Deze coated broek kun je oneindig combineren. Deze gewaagde trend vindt opnieuw zijn intrede in de fashion industrie. Deze leren broek is een echte musthave, want de broek is multifunctioneel. Je kunt er veel verschillende stijlen mee creëren. Daarnaast zitten de coating jeans ook nog heerlijk comfortabel, doordat er stretch in de broeken zit.

Imitatieleren Leren broeken sinds de 80's

Let’s rock ’n roll ladies! Want met een leren broek dames waan jij je even terug in de tijd van de Rolling Stones. De leren broek is een echte klassieker uit de jaren 80 en kun je ook vrijwel oneindig combineren. Niemand had ooit verwacht dat deze toch wel gewaagde trend opnieuw zijn intreden zou vinden in de mode industrie. Wij zijn er maar al te blij mee, want deze  nep leren broek is een echte multitasker. Je kunt er veel verschillende stijlen mee creëren en ze zitten ook nog eens ontzettend comfortabel. Waar wacht je nog op? Get yours now!

Gewaagd of casual chic

De reputatie van de imitatieleren broek is de laatste jaren 360 graden omgedraaid. Imitatieleer werd vroeger nog gezien als not-done, maar tegenwoordig is het juist een duurzaam alternatief op het echte leer. De imitatieleren broek wordt nu veel gebruikt bij het creëren van een casual chic look. Combineer hiervoor bijvoorbeeld de marineblauwe Coating Jeans van Fashion Musthaves met een blauwe kanten top. Voila, je hebt een ontzettend mooie classy look.

Coated broek of leren broek kopen

Ga je voor een glanzende coatingbroek of een meer matte leren broek? Welke broek je ook wil kopen, je hebt je nieuwe favoriete broek te pakken. De kwaliteit van deze broeken is namelijk erg goed en je combineert er lustig op los. Bestel je damesbroeken vandaag nog voor 23:30, dan heb je ze morgen al in huis. Zorg dat je er op tijd bij bent, deze collectie is namelijk erg populair!

Veelgestelde vragen

Hoe draag je leren broeken?

Draag je leren broek casual en comfortabel met een oversized trui. Wil je liever een business casual look? Draag je leren broek dan op hoge hakken en een blazer. Zo ben je helemaal fashionable chique.

Hoe was je een nep leren broek?

Je wil je leren broek natuurlijk zo lang mogelijk kunnen dragen, we raden daarom aan je broek op maximaal 30 graden te wassen. Gebruik hiervoor het wolprogramma en gebruik geen wasverzachter. Doe deze broek niet in de droger, maar hang hem aan een rekje te drogen.