Heb je al een account? Log hieronder in.

FILTEREN

Glitterjurken

Steel de show met de leukste glitterjurkjes uit onze collectie. Ga je naar een leuk feest, kerstdiner of een gezellig etentje, dan zijn glitterjurken voor dames lekker opvallend. Laat iedereen maar eens zien wij jij bent.

Opvallen in een jurk met glitters

Wil je graag opvallen, dan is een jurkje met gouden glitters natuurlijk perfect. Deze jurkjes staan ook nog eens heel chique. Heb je een 70’s party, dan is een zilveren glitterjurk onmisbaar. Glitterjurken zijn ook perfect als galajurk en avondjurk. Wat is jouw favoriete kleur?

Schoenen onder een glitterjurk

Niet ieder paar schoenen gaat goed samen met een glitterjurkje. Het is jammer maar waar. We krijgen dan ook vaak de vraag welke schoenen je nu wel onder een glitterjurkje kan dragen. Het antwoord is hierop is simpel.

  • Sneakers zijn perfect voor een speelser uiterlijk, deze schoenen passen alleen niet bij iedere dresscode.
  • Platte schoenen zijn helemaal prima. Kies natuurlijk wel voor een kleur die niet vloekt bij je jurkje.
  • Hakken en pumps kunnen natuurlijk altijd! Iedere pump met een zwart, wit of grijstint staat sowieso prima.

Dames glitterjurkjes online kopen

In onze collectie vind je altijd alleen de mooiste en leukste jurkjes van dit moment. Zoek je een leuke glitterjurk voor een chique feest, diner of gala? Dan vind je altijd wel halflange of lange jurkjes die passend zijn. Shop je dames jurken, kleding en schoenen vandaag nog goedkoop online.