Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
The Musthaves
FILTEREN

The Musthaves

The Musthaves is tien jaar geleden opgericht. Onze webshop www.themusthaves.nl heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en heeft ruim 1 miljoen klanten in Europa. Als Multi-brand webshop heeft The Musthaves naast de verkoop van een uitgebreid aanbod in kleding, schoenen en accessoires met name de focus gelegd op het aanbieden van eigen kledingcollecties.

Naamswijziging The Musthaves naar Fashion Musthaves

Vanaf 1 maart 2023 brengt The Musthaves haar activiteiten onder in het nieuwe modelabel Fashion Musthaves. Een andere naam, maar nog steeds onder leiding van eigenaresse Sabrina van der Donk. De naamswijziging is een logische stap voor verdere internationale groei en een duidelijkere positionering met als doel om een uniform modelabel te voeren in heel Europa. The Musthaves zal onde de nieuwe naam Fashion Musthaves haar collectie nog meer uitbreiden met de laatste trends van dit moment.

Fashion Musthaves internationaal karakter

Momenteel zijn alle voorbereidingen in volle gang voor een internationale transitie van producten, diensten, bedrijfsprocessen en branding. Internationaal wordt enkel het eigen modelabel gevoerd. “Door het ontwikkelen en in de markt zetten van het eigen modelabel hebben we de mogelijkheid om een bredere collectie aan te bieden en door te groeien tot een van de grootste spelers in Nederland en daarbuiten”, onderstreept eigenaresse Sabrina van der Donk. Van der Donk ziet de toekomst positief: “Ook zijn er ideeën om het nieuwe modelabel Fashion Musthaves uit te rollen naar geselecteerde fysieke winkels en in samenwerking met influencers eigen fashion collecties te ontwerpen.”

Vragen over The Musthaves

Waarom krijgt The Musthaves een nieuwe naam Fashion Musthaves?

De vraag naar onze producten is wereldwijd inmiddels enorm groot. Zo groot, dat we onze producten wereldwijd zullen gaan aanbieden. Bij een internationale brand hoort natuurlijk ook een internationale naam ''Fashion Musthaves'' it is!

Wanneer krijgt The Musthaves de nieuwe naam Fashion Musthaves?

Vanaf 1 maart 2023 zal onze naam The Musthaves worden aangepast naar Fashion Musthaves.