Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Korte Jurken
FILTEREN

Korte Jurken

In een kort jurkje zie je er als vrouw altijd goed uit. Dat is ook niet zo vreemd, de korte dames jurkjes zijn stijlvol en het ultieme toonbeeld van vrouwelijkheid. De korte jurkjes zijn heerlijk luchtig voor de zomerdagen, maar zijn ook perfect te combineren voor het najaar of de winter. Juist vanwege de lengte bieden deze jurkjes voor comfort tijdens het lopen en hebben ze een aangename pasvorm. Mini jurkjes zijn dan ook zeer geliefd onder de fashionista's van iedere leeftijdscategorie.

Korte jurkjes combineren voor extra warmte

De korte jurken zijn eindeloos te combineren. Hierdoor stel je eenvoudig voor iedere dag een unieke en mooie outfit samen. Ook tijdens een koude najaarsdag of een frisse zomeravond kun je prima je korte jurkje dragen. Draag een lekkere dikke panty met overknee laarzen, of draag een jasje voor net wat extra warmte. Hiermee ben je niet alleen lekker comfy, maar zie je er ook nog eens super goed uit.

Een jurkje zo kort als jij wilt

Een jurkje mag natuurlijk net zo kort zijn als waar jij je zelf prettig in voelt. In je vrije tijd kun je dragen wat jij leuk vindt. Al zul je voor een werkomgeving mogelijk een uitzondering moeten maken. Een jurkje tot circa 10 centimeter van de knieën is op het werk vaak wel aan te raden. Natuurlijk kun je dit ook altijd met je baas overleggen. Draag eventueel een legging als je jurkje net wat te kort is, of ga voor een leuk midi-jurkje.

Shop jouw favoriete mini jurk

De korte mini jurkje zijn in verschillende stijlen, pasvormen en kleuren. Heb jij je favoriete jurkje al gevonden? Bestel hem dan vandaag nog, voordat andere fashionista's je voor zijn! Heb je voor meer dan 75 euro in je winkelmandje, dan is de verzending ook helemaal gratis. Wil je graag nog meer outfits shoppen? Bekijk dan ook de andere goedkope jurkjes, kleding of schoenen van FashionMusthaves.