Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/02/Kleding-met-Leer.jpg

Kleding met Leer

Kleding met leer

Leer is HOT en dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Fashion-items afgewerkt met (nep) leer vinden wij bij TheMusthaves fantastisch! Meisjes van TheMusthaves zijn helemaal idolaat van deze Musthaves voorzien van imitatie leer ♥ Bij Fashion Musthaves in de webshop vind je veel artikelen voorzien van nep leer of een coatinglaagje. Wij hoeven natuurlijk geen diertjes lastig vallen om er goed uit te zien! Daarom hebben wij gekozen voor faux leder dat er uitziet als echt leer.

Kleding met leer afgewerkt zijn er in verschillende varianten. Zo heb je een leather-look detail op bijvoorbeeld de kraag, schouders of mouwen van een blouse. Of je hebt een item voorzien van een complete coating laag, zoals een stoere jeans of rok!

Kledingstukken met leer zijn er echt niet alleen voor de biker- en rock chicks onder ons. Ze kunnen elk meisje omtoveren tot een echte dame met stijl. Een stukje leer maakt elk item net iets stoerder. spannender en toch ook heel erg vrouwelijk. Dat wil toch iedereen? ;-) Hou jij ook van (imitatie) leren faschionitems? Maak hier dan geen geheim van! LOVE XX TheMusthaves Door Sabrina van der Donk