Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/11/Zebra-Fluffy-Trui.jpg

Zebra Trui

Dare to be different! Inmiddels durft iedere fashionista het aan om over straat te gaan met de leopard print maar…. gooi  alle basis truien/shirtjes of leopard printjes maar uit de kledingkast en maak plaats voor een nieuwe trend: zebra print. Bekijk onze Zebra Trui hier >> Onder alle animal prints is dit toch wel de topper van het moment, deze kun jij dus naast alle andere nieuwtjes eigenlijk niet overslaan! Waar draag je zoiets nou mee, of voor welke gelegenheid is zo’n print nou eigenlijk geschikt zonder aangestaard te worden? Ik ga je het tot in ieder detail toelichten zodat je deze trui met alle gemak kan dragen.

Zebra Trui

Waar trek je een zebra printje mee aan? Kan je dat wel aan? Natuurlijk! Iedere fashionista kan dat aan, hoewel veel meiden het niet durven omdat ze denken dat het zich breder maakt. Wél heb ik een gouden tip voor alle twijfelaars onder ons: wil je toch dat ene printje aan omdat je het zo leuk vindt? Zorg er dan voor dat je een neutrale (donkere) broek aan hebt! Dit zorgt ervoor dat jouw benen extra slank lijken (waardoor dus ook de trui niet zo breed valt als je in gedachten hebt).

Daarnaast is het ook altijd leuk om zoiets te combineren met een luchtig sjaaltje erover heen dat het patroontje een klein beetje breekt. Maar niet alleen daarom is het leuk om deze trui te dragen, deze musthave is namelijk te dragen voor iedere situatie. Ga je naar een verjaardag? Combineer deze zebra dan met een donkere spijkerbroek en laarsjes met een hak. Gaat dit je nou net iets te ver voor als je door de weeks naar een afspraak moet? Match deze print dan met een lichte jeans én een paar platte laarsjes in dezelfde kleur als het printje. Ook is deze trui een echte Musthave voor op een zondag middag voor alle bankhangers. Waar wacht je nog op? Koop jij zebra trui nu bij Fashion Musthaves

LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl