Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2017/05/Wijde-Broek-Zwart.jpg

Wijde Broek Zwart

Wijde Broek O Yeah! Deze trend is weer terug van weggeweest, en hoe?! De Wijde Broek Zwart is het nieuwste mode item die mega hot is in modeland. Het zal je daarom waarschijnlijk ook niks verbazen dat wij de flared jeans in onze collectie hebben opgenomen. De flared broek typeert zich doordat hij aan de bovenkant strak is en aan de onderkant steeds wijder uitloopt. Hoe mooi!

Flared Jeans Wedden dat je overladen wordt door complimenten wanneer je een flared broek aanhebt? De broek met wijde pijpen zorgt ervoor dat je optisch super slank en lang lijkt. Je hebt flared broeken van stretch stof voor een nette look, maar er bestaan ook flared spijkerbroeken voor een casual look. De wijde broek is daardoor eindeloos te combineren, ideaal!  

Broek met wijde pijpen Hoe je zo'n broek met wijde pijpen combineert? Je kan een casual look creëren door een crop top boven de broek te dragen of een blouse die je eventueel wat korter knoopt. Ga voor de blogger en it-girl look door een oversized trui of shirt op de broek te dragen. Door de voorkant van de top iets in de voorkant te stoppen creëer je nog iets meer body. Door een zwarte body op de Wijde Broek Zwart te dragen maak je je outfit wat netter. Keuze genoeg dus!

Wil jij compliment na compliment krijgen? Bestel dan de Wijde Broek Zwart voordelig bij Fashion Musthaves. LOVE XX Fashion Musthaves