Heb je al een account? Log hieronder in.

Wat-doe-je-onder-een-jurk-aan

Wat doe je onder een jurk aan?

Als het gaat om het uitkiezen van onderkleding onder een jurk, is het belangrijk om te beginnen met de juiste basis. Een goede onderlaag biedt niet alleen comfort, maar ook steun en bescherming waardoor u zich zekerder en comfortabeler voelt. Een van de beste opties is het dragen van een slip of string onder een jurk. Dit zorgt voor minimale lijnen onder strakke jurken en geeft u de mogelijkheid om met vertrouwen te bewegen. Een andere populaire optie is het dragen van een jarretel of panty, vooral onder jurken met een hoge taille of strakke rokken. Deze bieden extra steun en bescherming en helpen bovendien om de lijnen van de onderkleding te verbergen. Het is belangrijk om te realiseren dat de juiste onderkleding onder een jurk niet alleen voor comfort en steun zorgt, maar ook de stijl van de jurk benadrukt. Experimenteer met verschillende soorten onderkleding en accessoires om te vinden wat het beste bij uw lichaam en de stijl van uw jurk past.

Shapeware onder je jurk dragen

Shapewear is een populaire keuze onder jurken omdat het de figuur vormt en corrigeert. Er zijn veel verschillende soorten shapewear beschikbaar, van simpele slips tot complexere stukken die specifieke delen van het lichaam accentueren of verbergen. Wanneer u shapewear onder bijvoorbeeld een midi jurk draagt, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen om ongemak te voorkomen. Shapewear mag niet te strak zitten, want dit kan leiden tot vermindering van de bloedcirculatie en ongemak. Kies shapewear die comfortabel zit en uw figuur vormt, zonder u te belemmeren in uw bewegingen.

Welke BH te dragen onder je jurk?

Een goede BH is essentieel onder een jurk, vooral als uw jurk strak of losjes is en uw borsten niet goed worden ondersteund. Het is belangrijk om een BH te dragen die past bij de stijl en de stof van de jurk. Voor strakke jurken is een naadloze BH of een BH met minimale naden de beste keuze. Deze zijn minder zichtbaar onder strakke stoffen en bieden comfort en ondersteuning. Voor jurken met een lage of diepe hals, is het dragen van een BH met afneembare bandjes of een multiway BH een goede optie. Wanneer u een jurk draagt met een open rug, kunt u overwegen om een rugloze BH te dragen of een backless slipje. Dit zorgt voor ondersteuning en bedekking zonder dat het zichtbaar is onder uw jurk.

shop the look

Overslag-Print-Jurk-Multicolor-3
Uitverkocht
Overslag Print Jurk Multicolor
€ 39,95 € 24,50
Flower-Print-Dress-Black-3
Uitverkocht
Flower Print Dress Black
€ 39,95 € 17,50
Oversized-Tuniek-Print-Beige-5
Uitverkocht
Oversized Tuniek Print Beige
€ 39,95 € 17,50
Ruches-Jurk-Bloemen-Beige-Dust-Roze-3
Uitverkocht
Ruches Jurk Bloemen Beige Dust Roze
€ 49,95 € 24,50