Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/02/Vijftig-Tinten-Grijs1.jpg

Vijftig Tinten Grijs

Op zoek naar iets anders wat jou ogen streelt? Weg met het manlijk schoon, de zweepjes en de handboeien. Wat wij willen zijn onweerstaanbare Musthaves. Fluweelzacht. Lief glinsterend. Oogstrelend. Of je hier net zo opgewonden van wordt, is aan jou natuurlijk.

Wij worden er in ieder geval héél opgewonden van. Als in kloppende modehartjes die maar al te graag al dat moois willen aanraken. Strelen. Ernaar kijken. De vergelijking met het manlijk schoon is hier natuurlijk te maken. Je hebt ons door. Maar als er iets is waar we misschien wel net zo blij van worden, dan zijn het Musthaves. Die moet je gewoon hebben!

Zoals Mr. Grey Anastasia móest hebben, eisen wij boterzachte kleding in vijftig tinten grijs. Zodat wij onze ogen verrast kunnen opensperren wanneer wij onze kledingkast induiken. En niet die – eh, gevreesde - Rode Kamer. Goed, je snapt ons wel. Ennn door met de kleding! Grijs dus. In vijftig tinten. Verlekker je hieronder aan onze vijftig tinten grijze Musthaves. Wij zijn er helemaal weg van. Wat is jouw grijze favoriet? En nee, Mr. Grey telt niet! George Clooney ook niet.

LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl