Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/01/Vest-met-muntjes.jpg

Vest met muntjes

Gypsy wanderers opgelet! Menig it-girl is al gespot in deze zwierig-zwaaierige cardigan. Wat maakt deze vest met muntjes nou zó speciaal dat jij hem moet toevoegen aan jouw garderobe voor het aankomende seizoen? Wij weten het wel! ;-)

musthaves vesten dameslegergroen vest met muntjesvest met muntjes beige

Reden nummero uno….  deze Musthave is voorzien van lange mouwen en heeft aan de onderzijde van het gehele vest franjes en goudkleurige muntjes zitten.  Hierdoor heeft dit vest een ongelooflijk hoog fashion gehalte en is dit item zéér gewild. Reden nummero zwei….. de Coins Cardigan Army ga je nergens anders kunnen vinden én al helemaal niet voor een spot goedkoop (en daarbij meteen de leukste) prijs. Reden nummero trois…. je had het waarschijnlijk al kunnen raden! Je kunt deze Musthave aan bij iedere gelegenheid en in ieder seizoen! Je zal dus ook de show stelen in iedere stad met een andere taal of een ander accent.

Draag deze Musthave als een echte parissiene in combinatie met een skinny jeans, een topje met een paar pumps eronder. Combineer dit item als een echte bohemian-er in combinatie met een fleurig jurkje, een paar flatjes met grandioze veren oorbellen. Of rock deze cardigan als een échte Hollander met een ripped spijkerbroek met een te gekke blouse eronder (en vergeet daarbij de armcandy niet).

Coins Cardigan NavyCoins Cardigan ArmyCoins Cardigan Beige

Zo kunnen wij wel eeuwig door ratelen over waarom je deze Musthave zou moeten shoppen máár je bent nu wel overtuigd toch? ♪ Shop daarom jouw eigen vest met muntjes in vier verschillende kleuren: groen, beige, blauw en zwart! ♪♫ Nergens goedkoper! ♪♫ Details: vest is elastisch en sluit daarom altijd mooi aan op je armen. Wacht niet te lang, indien je geen gebroken hartje wilt ;-) LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl