Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/03/Veren-oorbellen.jpg

Veren Oorbellen

Veren oorbellen

Naast fashionable kleding en schoenen, mogen de sieraden natuurlijk niet ontbreken. Steeds vake spotten wij gave ‘statement’ trends: één  sieraad dat opvalt door de grootte of door de kleur. Grote kettingen, grote ringen, kleine ringen, grote oorbellen, velgekleurde oorbellen of zoals deze trend de Ibiza veren oorbellen. De oorbellen met een veer passen perfect bij de Ibiza- en bohemian style. Doordat er een mooie veer in verwerkt is, vallen de oorbellen goed op en maken elke outfit direct compleet. Maar deze oorbellen passen niet alleen bij de boho-look, ze kunnen ook een elegante en vrouwelijke outfit  iets extra’s geven. Team Fashion Musthaves heeft voor jou de veren oorbellen in het petrol blauw en in het stralend wit.

Ga je voor een rustige outfit, maar wil je toch lekker opvallen? Dan kan je knallen met de gekleurde oorbellen. Wil je de outfit rustig en chique houden? Dan kies je voor stralend wit.

Het is toch mega handig om oorbellen te hebben die jij bij elke outfit kan dragen? Door af te wijken van ‘normale’ oorbellen gemaakt van materialen en gebruik te maken van andere materialen zoals veren geef je elke outfit net dat beetje extra! ♥ Deze oorbellen kunnen perfect bij een kort kapsel als bij een lang kapsel, ze zullen altijd de show stelen. Jij bent ook as light as a feather met deze fantastische veren-oorbellen! LOVE XX Fashion Musthaves Sabrina van der Donk