Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/11/trui-met-gaten.jpg

Trui Met Gaten

''Heb je het item voor de helft van de prijs gekocht?'' Dit is een opmerking welke vele van ons aanhoren wanneer er modieuze gaten zitten verwerkt in onze kleding. Dit is ook het geval met onze nieuwe Musthave: de trui met gaten. Ja, een trui hoort warm te zitten en ja, hoe meer trui hoe beter maar bij het zien van deze trui maakt het jou niet meer uit. De trui met gaten dames is namelijk het item welke jij het aankomende seizoen wilt hebben! En oja, hij zit trouwens net zo warm als een trui zonder gaten! ?
damaged truien bordeaux
Aan de zijkant van de goedkope sweater dames zitten aan beide kanten gaten, dit zorgt voor een rough effect welke iedere girl in zich heeft. Doordat de trui niet kriebelt weten wij het zeker: dit wordt jouw nieuwe lievelingstrui! De legergroene musthaves trui of de zwarte dames trui, je kunt beide musthaves combineren met een Coating Jeans en een paar echte statement laarsjes met riemen. Op deze manier combineren jij de rock and roll look met een beetje jij. Wil jij minder edgy? Dan kun je natuurlijk ook de marine blauwe trui of de bordeaux rode trui met gaten aantrekken in combinatie met een jeans en sneakers. Net zo leuk, net zo fashionable.
gebreide trui met open zijkant
Wij zijn benieuwd hoe jij deze warme Musthave zou matchen! Heb jij deze Musthave aangeschaft? Plaats jouw foto dan op Facebook of Instagram met hashtag (#) fashion musthaves en wie weet maak jij met jouw rough look wel kans op shoppingmoney t.w.v. 150 euro! Shop jouw eigen trui met gaten nu voor andere fashionista's je voor zijn! LOVE XX Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl