Heb je al een account? Log hieronder in.

tassen-trend-mini-tas

Tassen trend: van grote strandtassen naar mini tasjes

De trend met grote strandtassen is al even gaande en die zien we dan ook terug bij vrijwel de meeste influencers. De grote strandtas is deze zomer dan ook weer helemaal terug van weggeweest! Vooral de grote rieten tassen en mochilla tassen zijn deze zomer weer volop terug in het straatbeeld. Op dit moment zijn de mini tasjes ook weer helemaal trending. Deze kleine tasjes zijn niet alleen een hippe accessoires, ze zijn ook super praktisch. Ontdek alles over de grote en kleine tasjes in ons blog.

 

De ultieme strandtas in Ibiza style

De mochille bag zul je eenvoudig herkennen aan het gehaakte zigzag patroon en aan de typisch Ibiza versieringen. De Ibiza style komt ook vrijwel iedere zomer weer terug. Onze grote rieten tassen, monchilla bags en tassen met zigzag patroon vliegen dan ook al enige tijd de winkel uit. Vooral tijdens de warme zomerdagen zien we deze ook terug op vrijwel ieder strand en menig Instagram account. Als fashionista post je natuurlijk een lekker zomerse foto met deze op en top zomertas. Super leuk! Heb jij er al één in huis? Post dan ook een foto en tag ons! Wie weet kom jij wel voorbij op onze Instagram!

 

Mini-tasjes voor al je dagelijkse essentials

Tijdens een dagje shoppen of stappen hoef je natuurlijk niet een enorme tas mee te slepen. De mini tassen zijn super praktisch. Deze tasjes winnen het dan ook steeds meer aan populariteit. Je kunt hier precies je telefoon, portemonnee, sleutels en nog wat kleine vrouwendingetjes in kwijt. Deze mini tasjes vind je in diverse varianten, zoals de bumbags, kleine schoudertas of telefoontasje.

Het leuke van deze trend: je kunt nu mini tasjes kopen in de meest uiteenlopende kleuren en met super leuke dierenprints. Dit maakt deze kleine tasjes perfect voor een dagje stappen, een dag je op het terras met je vriendin of een lange wandeling tijdens je zonvakantie. Voor iedere outfit is er wel een passend tasje!

 

 

Shop al je trendy tassen goedkoop online!

Wat is jouw favoriete tassentrend? Welke tas het ook is, je shopt onze tasjes nergens goedkoper. Scoor je favorieten snel online in onze webshop, dan heb je hem morgen al in huis.