Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/01/Suede-Franjes-Gilet-met-Aztec-Print.jpg

Suede Franjes Gilet met Aztec Print

Let’s get wild and free with the bohemian vibe! ☮Deze Musthave is namelijk één must voor het aankomende seizoen, wij weten zeker dat héél veel it-girls te spotten zijn in deze camel gilet met franjes. Suede franjes gilet met aztec print zijn is dé musthave van dit moment! Shop hem nu! Ga je naar je werk? Combineer deze gilet met aztec print dan op een leuke spijkerbroek met matchende laarsjes. Ga je naar een festival? Match dit festival gilet met franjes dan met een spijkershort met een t-shirt eronder. Of heb jij een eerste date? Dan is dit item ook zeker een fashionable touch aan jouw outfit!

aztec gilet suede damessuede gilet met franjessuede gilet met sliertjes

Wij worden er alleen al vrolijk van als we er naar kijken, laat jezelf verrassen door de happiness wat deze suède franje gilet met zich mee brengt. Aan de voorkant van het camel kleurige gilet bevinden zich twee stroken met een aztec print met uber vrolijke kleurtjes. Daarnaast heb je zwierige franjes rondom het hele gilet aan de vóór-en-achterkant!

Deze Gilet met aztec print is verkrijgbaar in matencombinatie S/M (36-38) en M/L (40-42). De maten vallen als normaal. Get gypsy en shop nu snel jouw eigen Suede Franje Gilet met Aztec Print! Want wij kunnen je garanderen dat je deze Musthave trend niet wilt mislopen. Shop dit waanzinnige bohemian gilet met aztec print.

LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl