Heb je al een account? Log hieronder in.

Spijkerstof-Trending-Dit-Voorjaar

Spijkerstof Trending Dit Voorjaar

De spijkerstof komt weer helemaal terug dit voorjaar! De stof is te zien in vrijwel alle kledingitems en mag niet ontbreken in jouw garderobe! Benieuwd welke spijkerstof items trendy zijn? Wij zetten het voor je op een rij!

Tijdloze spijkerjurkjes

Een spijkerjurkje is een echte aanwinst, super leuk en ook nog een tijdloos! Je kan een spijkerjurkje aantrekken op bijna elke gelegenheid. Ook wij hebben een collectie spijkerjurken op de website staan. We love denim! 
Tip: combineer je jurkje telkens met wat nieuws; de ene keer met een paar sneakers en de andere keer met een leuk laarsje en mooie sieraden! Zo voelt het elke keer als nieuw!

Spijkerjurk Met Strikken Spijkerjurk Dames
Spijkerjurk Met Strikken
Spijkerjurk Dames

Stoer spijkerrokjes

Wil je stoer, maar ook vrouwelijk de deur uit? Kies dan voor een stoer spijkerrokje! Zowel in de zomer als in de winter te dragen met een panty eronder! Ook het spijkerrokje heeft veel verschillende variaties; met strik, zonder strik, met knopen, zonder knopen, noem het maar op! Daarnaast is een zwarte denim rok ook super fashionable! 

Spijkerrok Met Strik Dames Spijkerrok met knopen zwart  
Spijkerrok Met Strik Dames
Spijkerrok Met Knopen Zwart


Spijkerjasjes met en zonder franjes

Een trendy spijkerjacket is een echte musthave! Deze maakt elke outfit helemaal af! Ze zijn daarom ook niet te missen in onze collectie! Je kan voor een simpel spijkerjasje gaan of een echte eye catcher! Franjes zijn hier een goed voorbeeld van. Dit maakt je outfit was speelser en is mega trendy! Ook studs zijn erg populair! Genoeg keuze dus! 

Spijkerjas Met Fringe Spijkerjas Studs Deluxe

Spijkerjas Met Fringe
Spijkerjas Studs Deluxe

Ook enthousiast geworden van al deze trends? Shop nu jouw favoriete trendy items en straal er morgen mee! 

Love,
TheMusthaves