Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/03/Slipper-trends-2014.jpg

Slipper trends 2014

Slipper trends 2014

Ben jij jouw warme laarzen en dikke sokken nu ook al helemaal zat? En kun je niet wachten tot het moment is aangebroken dat jij jouw mooi gepedicuurde en gelakte voetjes weer kunt laten zien? Dan heb jij de slipper- en sandalen koorts flink te pakken! ;-)

Shine Sandal Pink 

Wij hebben speciaal voor onze dames de nieuwste trends op het gebied van slippers uitgezocht! We zijn zeker een paar geweldige beauty’s tegengekomen! Slippers en sandalen zijn goed te combineren onder een lange broek als het weer nog niet helemaal mee zit. Slippers kun je ook goed dragen onder een mooie maxi rok of een lekker zomers jurkje. Slippers zijn ideaal voor een dagje strand. Sandalen bieden iets meer stevigheid en dat is natuurlijk erg handig voor als je wilt shoppen.

De kleuren die je zult tegenkomen waarin de sandalen gaan verschijnen kunnen variëren van een bruin beige kleur tot een mooie, opvallende neonkleur. Je gaat ook zeker de kleuren wit met een zilver accent gaan spotten tijdens dit jaar! Er valt met de slipper en sandalentrend niet echt één spijker op één kop te slaan. De vele varianten geven elke fashionista genoeg keuze! Slippers en sandalen met een mooie bloem, kralen, siersteentjes, bedeltjes, motiefje, dierenprintje, metallic detail, bandjes gekruist, bandjes gewikkeld..Heel veel ontwerpjes zijn weer up and coming dit voorjaar! Het meest belangrijke is natuurlijk dat de slipper goed zit en niet gaat schuren. Opzoek naar Musthave slippers of sandalen?? Hou dan onze webshop goed in de gaten!! LOVE XX Fashion Musthaves Sabrina van der Donk