Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/01/Slangenprint-Blouse.jpg

Slangenprint Blouse

De slangenprint blouse is dé musthave van dit moment. Zonder deze prachtige semitransparante chiffon blouse kun jij als fashionista de fashionstreets nauwelijks betreden. Perfect voor onder een jasje of op een goede jeans. Wij zijn fán van alle slangenprint Musthaves. Ze zijn makkelijk te combineren en fungeren gemakkelijk als eyecatchers. Hoe gaaf is het om bij een all black err’thing black outfit de Snake Bag by Fashion Musthaves te combineren? Of de Vintage Watch Snake voor een touch of grey? We hebben ervoor gezorgd dat je hoe dan ook jouw basics kunt mixen en matchen met jasjes, tassen, schoenen en sieraden. Let’s get inspired!

Snake shoes

Wil je de nadruk verplaatsen naar beneden, bindt dan eyecatching snake shoes onder je voeten! Kies voor booties of slip on’s en combineer ze onder een goede broek. Wij combineren de slip on’s ook graag bij een maxi dress, voor een sportieve look.

Snake sieraden

Op een subtielere manier opvallen? Kies dan voor snake sieraden. Mix en match armbanden in de kleuren van de slangenprint en je creëert een ware polsparty. Zoals bijvoorbeeld de Vintage Snake Watch met de Saffier Bracelet Silver, de Infinity Bracelet Silver en de Love Is Everywhere Armband Zilver. Het zachte zilver laat de slangenprint eruit knallen!

Snake tassen

Uiteraard hebben we ook armcandy met een lekker slangenprintje! Shop de zwarte Snake bag by Fashion Musthaves of scoor de Python Bowling Bag en combineer ze met black musthaves. Succes gegarandeerd!

Welke snake Musthaves wil jij graag hebben? En welke is absoluut een múst have? Laat het ons hieronder weten en maak kans op een leuke kortingsbon! LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl