Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/12/Sabrinas-Diary-♥.jpg

Sabrina's Diary ♥ NEW!

Sabrina's Diary ♥ Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen van een groot modebedrijf? Fashionista, topmodel en owner van Fashion Musthaves Sabrina van der Donk houdt jou op de hoogte! Elke vrijdag neem je een kijkje in het leven van Sabrina. Waan je backstage bij fotoshoots, snuffel in onze nieuwe collectie en geniet mee van het leven van een Musthave Meisje.

De eerste Sabrina's Diary ♥ is een feit! Na vele mailtjes van onze lieve fans en mede door mijn lieve meisjes van Fashion Musthaves, kon ik niet meer achterblijven! Een persoonlijke Diary over mij! Hierbij geef ik jullie iedere vrijdag een kijkje achter schermen, mijn leven, over mijn ambities en nog véél meer!

Deze week draait het all about Christmas! Met nog 6 dagen te gaan, komt het nu wel heeeel dicht bij. Last minute cadeau’s shoppen, nog snel even je outfit opnieuw mixen & matchen en wat dacht je van: de kerstboom zetten!

Kerstboom zetten Op de versiertoer ;-) 

kerstboom zetten Ready! Dit jaar heb ik gekozen voor de kleuren; room, beige, brons, parelmoer en a little touch of gold.

Hebben jullie de kerstboom al gezet? :-)

En omdat het deze week all about Christmas draait, leek dit ons dé perfecte gelegenheid om een fantastische kerstactie te starten. Twee dagen lang shopte je met 15% korting op álle Musthaves! Dat was nog eens leuk shoppen ;-) En dat hebben we geweten.... de Musthaves vlo-gen de webshop uit!

Wat heb jij met korting gescoord? ♪♫♪

Korting bij fashion musthaves Speciaal voor onze lieve lieve fans en fashionista's in spe!

Door deze rázendpopulaire actie raakten onze It-Shirts wel héél snel uitverkocht. Onze taak was dus om deze Musthaves zo snel mogelijk weer aan te vullen. We konden het bijna niet weerstaan om een duikje te nemen in die zee van shirtjes..

I Woke Up Like This It-Shirt ♪ Nieuwe It-Shirts zijn alweer onderweg! ♪

Woke up Sabrina I WOKE UP LIKE THIS ;-) 

Daarnaast hoort na een te gekke Party Collectie natuurlijk een níeuwe collectie. Met nog meer Musthaves die ook in deze koude wintermaanden goed van pas komen. Kun jij raden wat voor nieuwe Musthaves hieronder op de foto staan?

Fluffy vesten Kan jij al raden wat het is? Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief. Ik en Fashion Musthaves meisjes houden je op de hoogte!

En zo’n nieuwe collectie brengt niet alleen heel veel verse happiness met zich mee. Daar hoort natuurlijk ook een fotoshoot bij! Check hier de backstage picca’s en snuffel mee behind the scenes:

Backstage Photoshoot

Photshoot 2

Ennn het eindresultaat: Deze Musthave shop je voor € 27,50 in de shop! ♥ << Shop hem hier >> 

musthaves jassen

Don't wait for the perfect moment,  take the moment and make it perfect! Uitgeroepen tot dé quote van deze maand!

quote moments  Quote van de maand! ♪

Laat de kou maar komen... want wij zijn al fashionable voorbereid!
Hier draag ik de Lovely Lace Sjaal samen met de Faux Fur Biker Jacket ♥
One of my favorites ;-)

Sabrina van der Donk Lovely lacey sjaal Happy girls are the prettiest one! SMILE :-)

Foute kersttrui Gespot een héle foute kersttrui! hihi

Toen we vandaag deze drukke kerstweek wilden afsluiten, kon het bijna niet beter dan toen er een heerlijke foute kersttrui op onze HQ werd gespot! Wat hebben we gelachen. “Proud to be fout!”, “Zo fout dat het hip is!” en “Hoe fouter hoe beter!”. Gierende reacties hier op Fashion Musthaves Head Quarter.

Wat vinden jullie van deze kersttrui? Zou je überhaupt zo’n trui dragen of laat je die toch liever lekker hangen?

Een heel fijn weekend, lieve Fashionista’s! En tot volgende week vrijdag.

LOVE XX Sabrina van der Donk www.TheMusthaves.nl