Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/12/Sabrinas-Diary-♥.jpg

Sabrina's Diary ♥ Christmas Edition

Sabrina’s Diary ♥ Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen van een groot modebedrijf? Fashionista, topmodel en owner van Fashion Musthaves Sabrina van der Donk houdt jou op de hoogte! Elke vrijdag neem je een kijkje in het leven van Sabrina. Waan je backstage bij fotoshoots, snuffel in onze nieuwe collectie en geniet mee van het leven van een Musthave Meisje.

Vorige week postte ik mijn allereerste diary. Wat was dat spannend! Gelukkig is hij goed door jullie fashionista’s ontvangen. In die diary draaide het all about Christmas. En eindelijk is het dan zo ver! Dit was de week van mijn kerst :-) En daarom wilde ik graag jullie lieve meisjes belonen! Als dank voor al het leuks dit jaar. Met een leuke winactie..

winactie kerstboom

De winnares wordt na kerstmis bekend gemaakt! Houdt de website goed in de gaten.. want de winnares staat binnenkort vermeld in onze blog!

Elke week komen hier bij Fashion Musthaves nieuwe musthave items binnen, die ik met zorg voor jullie heb geselecteerd. Wat me op viel, is dat jullie dames graag de It-Shirts shoppen! Groot gelijk, want je kunt er eindeloos mee mixen en matchen. Zo’n shirtje is trouwens ook altijd goed scoren als cadeautje ;-) Vanwege de enorme populariteit van de It-Shirts, wilde ik een nieuw shirtje voor jullie ontwerpen. En tadááá, hier is 'ie:

It shirt call my name

Daarnaast wilde ik ook heel graag nóg meer sieraden in de webshop aanbieden. De meisjes van Fashion Musthaves zijn helemaal gek op de armbandjes met tekst! En dus heb ik allerlei inspirerende, lieve, fashionachtige teksten op allerlei kleuren armbandjes gezet. Speciaal voor jullie:

Armbandjes met tekst Fashion Musthaves

Natuurlijk hebben wij nog veel meer moois in de nieuwe collectie, maar dat ga ik jullie nog niet verklappen! Wel heb ik een backstage snapshot waar je misschien – of misschien ook niet ;-) – een beetje wijzer van wordt:

Photoshoot behind the scenes Fashion Musthaves

Heerlijk kerstavond... jaarlijks een heerlijk diner en na het uitbuiken op de bank is het cadeautjes tijd! Dit jaar ben ik weer goed  verwend! ♥ Thank you SANTA! Mijn zoontje ''Kay'' vond het toch wel lastig om een aantal dagen te kijken naar cadeautjes i.p.v ze uit te pakken ;-)

Present time

Speciaal voor de feestdagen hebben Kay en ik hele leuke foto's gemaakt! Benieuwd naar meer foto's? Houd dan mijn volgende blog goed in de gaten.

Sabrina-en-Kay

Tot volgende week vrijdag lieve Musthave meisjes!

LOVE XX Sabrina van der Donk www.TheMusthaves.nl