Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/11/Poncho-met-Capuchon.jpg

Poncho met Capuchon

Do it like ponchohontas! Je kent het wel…. Op regenachtige dag vindt je zo’n dikke winterjas maar niets, het is of net weer te warm, of je vind het stiekem toch niet zo leuk staan omdat dit de rest van jouw outfit naar beneden haalt. Maak je geen zorgen want de Musthave meisjes hebben dé oplossing voor het aankomende seizoen: dé poncho met capuchon!

Heb jij een te gekke outfit aan met een leren jas? Draag de poncho hier dan over heen. Zelfs GESPOT! Bij onze it-girl Blake Lively. Of vindt je het nou net iets te warm om met een jas naar buiten te gaan? Draag deze poncho dan over een leuk colbertje met een topje eronder. Mocht je nou een echte kou kleum zijn? Dan kun je hem zelfs nog combineren over jouw dikke jas. Ideaal toch?!

Onze ponchohontas hebben wij in de kleuren zwart, grijs én blauw. De keuze is reuze en…. wij kunnen niet kiezen!  Grijs combineren wij het liefst met zwarte overknee laarzen met een mooie leren broek, zwart combineren wij over een reuze leuke leren jas en blauw…. Blauw combineren wij eigenlijk overal bij.

Ze zijn onwijs handig om ook overal mee naar toe te nemen. Ga je een dagje erop uit? Kun je deze poncho lekker over je heen laten zwieren (en als het gaat regenen natuurlijk de o-zo-handige capuchon gebruiken). Weg met de zware jassen, weg met het dragen van alle vestjes!

Deze poncho’s zijn one size modellen en zijn dan ook te dragen voor alle leuke mode meisjes met de maat XS, S, M én L. Nu hoor ik je denken….. dat kan niet! Maar echt waar, wij hebben het op diverse modellen gepast met verschillende maten en bij iedere fashionista stond hij waanzinnig leuk!

XOXO, LOVE

Team Fashion Musthaves