Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/01/Peplum-Top.png

Peplum top

Peplum top

Als er een item is dat we graag met ons meenemen naar 2014, dan is het wel de pretty Peplum Top! Peplum is over de wereld verspreid vanuit het warme Griekenland. Hier draagt men lange gewaden met rond de heupen een stuk stof dat omgeknoopt of omgebonden kan worden, ook wel ‘peplos’ genoemd. Door het op deze manier te dragen, lijken de heupen en taille optisch smaller en daar zijn de meeste dames natuurlijk gek op ;-)

Geen wonder dat de peplum tops zo ontzettend populair zijn! De trend is erg ladylike en chique. De slanke dames die deze top dragen krijgen optisch meer curves, de vollere dames krijgen meer taille.. De top is geschikt voor alle maatjes ;-) Bij ons in de webshop zijn ook twee prachtige peplum tops te vinden. Beide met een sierlijk versierde hals.

Het schattige ruche van de jurk of top valt perfect op je heupen waardoor je een extra cute and girly touch toevoegt aan je outfit. Deze peplum tops zijn perfect om te dragen naar een party of etentje en hebben een erg chique uitstraling. Maak jouw look af met een paar mooie sieraden, dan zullen alle ogen zeker op jou gericht zijn. Wil je ook je eigen Pretty Peplum Musthave in huis hebben? Kijk dan snel op onze webshop! LOVE XX Door Sabrina van der Donk