Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/02/Pastel-Musthaves-Kleding.jpg

Pastel Musthaves Kleding

Pastel Musthaves kleding

De pastel kleuren zijn dé kleuren van het aankomende voorjaar en de zomer. Je hebt het afgelopen jaar al kennis kunnen maken met deze zachte tinten in verschillende kledingstukken, maar ook in haaraccessoires. Denk maar eens aan al die ombre/die-dip kapsels met de zachte kleuren roze en lila. Voor het komende voorjaar en zomer zullen we deze pasteltinten overal in terug vinden. Deze keer vooral in verschillende kledingstukken en accessoires.

Iedere Fashionista heeft haar eigen pastelkleur: Heb je blond haar en een lichte huid? Dan zijn de zachte kleuren blauw en roze perfect voor jou. Heb je donker haar en een getinte of donkere huid? Probeer dan voor eens een zalmroze of een pastel gele keur. Deze trend is zeker het uitproberen waard! Ook de meisjes van TheMusthaves hebben niet stil gezeten rondom deze trend. De liefste en leukste items met pastel power hebben wij bij elkaar gesprokkeld!

Pastel Musthaves Kleding

 Ook zin in een lief pastelkleurtje in jouw garderobe? Check onze webshop voor de mooiste items ;-) LOVE XX TheMusthaves Door Sabrina van der Donk