Heb je al een account? Log hieronder in.

Outfits-voor-je-diploma-uitreiking

Outfits voor je diploma uitreiking

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Een diploma uitreiking is altijd een feestelijke gebeurtenis, hierbij moet je natuurlijk een perfect passende outfit aan. Hoewel je diploma uitreiking geen gala is, is het wel leuk om netjes gekleed te gaan. Het is een officieel moment waarop jij een bewijs van jouw kunnen krijgt.

Je kunt als modemeisje natuurlijk niet underdressed naar je diploma uitreiking. Vaak geldt de regel op, hoe hoger de opleiding hoe netter de dresscode. Op de middelbare school is het bijvoorbeeld niet ongebruikelijk om een bloesje met een nette broek te dragen. Voor de uitreiking op de hoge school en universiteit wordt over het algemeen voor nettere kleding gekozen. Hieronder hebben we de leukste diploma uitreiking outfits voor je uitgelicht.

Nette en elegante midi-jurkjes

Voor een nette gelegenheid als een diploma uitreiking wil je natuurlijk een passende outfit. Een midi-jurkje is dan perfect! Deze jurk valt tot op je knieën of tot op je kuiten. Vooral de strakke jurkjes, jurken met kant en de strik jurken zijn populaire opties voor een diploma uitreiking. Het leuke van deze jurkjes is dat je ze kunt blijven dragen. Heb je binnenkort weer een nette gelegenheid of wil je het jurkje van je diploma uitreiking casual dragen? Hij komt altijd van pas!

 

Stijlvolle broekpakken en mantelpakjes

Met een broekpak of mantelpakje heb je direct al een makkelijk en super stijlvol outfit voor je diploma uitreiking te pakken. De broekpakken bestaan uit mooie blazers met een broek in dezelfde kleur. Bij een mantelpakje combineer je de blazer met een nette rok, bijvoorbeeld een kokerrok. Wat is jouw favoriete combi?

 

Zakelijke blouse en broek combinaties

Houd je meer van onopvallende nette kleding, dan is een blouse met een nette spijkerbroek prima voor een diploma uitreiking! Hiermee heb je en nette outfit waarmee je serieus overkomt. Kies het liefst voor effen exemplaren, dit oogt het meest serieus en zakelijk.

Leuke en trendy jumpsuits

Houd je niet van jurkjes of rokjes, dan is de jumpsuit nu ook helemaal hot en trendy! Deze one piece outfit is zowel stijlvol als makkelijk. Je hoeft alleen nog een paar schoenen en accessoires uit te zoeken en je bent klaar voor de diploma uitreiking. De jumpsuit wint het de laatste tijd steeds meer aan populariteit en deze outfit vind je ook steeds vaker terug op nette gelegenheden. Of je nu een bruiloft hebt, een gala of een diploma uitreiking, de jumpsuit kan vrijwel altijd.

 

Deel jouw perfecte outfit!

Heb je de perfecte outfit gevonden voor je diploma uitreiking? Inspireer dan ook anderen door een foto van jouw outfit te delen. Plaats een foto van jou in je outfit op Instagram en tag @fashion musthaves en wie weet zie je jezelf terug op onze Instagram pagina!