Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/01/Neon-sjaal.jpg

Neon sjaal

Hoe draag jij bright colors in combinatie met jouw garderobe? We hebben een nieuwe uitdaging voor jou gevonden! ;-) Met de Splashy Neon Sjaal ga jij hoe dan ook opvallen! Leuk voor over je schouders, sexy as hell voor om je heupen.. Hallo zomer! Maar hoe combineer je de fluor sjaal vol vrolijke kleurtjes zonder er als een kermisattractie bij te lopen? Heel gemakkelijk: houd het basic. Combineer ‘m met kleuren als zwart, wit, beige, denim en je zit altijd goed. Voor wie wat minder vraagtekens heeft bij deze neon-sjaal: combineer hem met felroze nagellak of een knalclutch. Mix en match met accessoires, maar laat je kleding en je make-up basic. Onthoud: je wil geen kermisattractie zijn ;-)

Deze sjaal is een musthave in jouw garderobe. Iedereen móet minimaal één knalitem in zijn kast hebben hangen. En dat hoeft helemaal niet in de vorm van een jumpsuit of een jurkje (mocht je dat te heftig vinden), dat kan ook gewoon heel subtiel in de vorm van een sjaal. Maar hoe je het ook wendt of keert: opvallen met deze sjaal doe je sowieso wel ;-)

Zou jij deze neon party shoppen? En hoe zou je hem dragen? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl