Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/05/My-Musthaves.jpg

My Musthaves

Iedere Fashionista heeft een paar onmisbare kledingstukken in haar kast hangen, waar ze niet zonder kan! Deze zogeheten ‘Old time favorites’ we kennen ze natuurlijk allemaal! Fashion Musthaves meisjes hebben speciaal voor jullie een aantal van hun favoriete kledingstukken op een rijtje gezet, in dit blog over ‘My Musthaves’.

Most Wanted Blazer

Onmisbaar in dit lijstje met ‘My Musthaves’ zijn natuurlijk de Most Wanted Blazers. De meeste vrouwen hebben wel een blazer in hun kast hangen, vaak in het zwart. Maar de blazer is natuurlijk in allerlei kleurtjes te dragen ☼ Fleur je outfit op met bijvoorbeeld een gele of kobalt blauwe blazer!

Kobalt Blazer My Musthave   Most Wanted Blazer

De Most Wanted Blazer is nu ook verkrijgbaar in meerdere kleuren, een échte Musthave voor dit seizoen ♪ Wil jij deze blazer ook zo snel mogelijk shoppen? Wees er dan snel bij, want ze vliegen de shop uit ;-)

Harem Broek

Joeeepie ♥ Die heerlijk warme dagen en avonden staan weer op het punt te beginnen! En wat natuurlijk onmisbaar is deze dagen, is de populaire Harem Broek. De Harem Broek is nog steeds onverminderd HOT en dat vinden wij helemaal niet gek ;-) Deze broek zit niet alleen heerlijk luchtig, maar is ook nog eens op en top Fashion.

harem broek zomer 2015  

harem broek met aztec print

Met een simpel hemdje of blouse en gecombineerd met een paar sandaaltjes of pumps maak jij jouw look is helemaal af ☼ Deze Old time Favorite staat zeker op het lijstje van ‘My Musthaves’ die je niet mag missen ♪♫

Statement Watch

Last but not least, natuurlijk een mooi statement sieraad, in dit geval een Musthave horloge in een zomers kleurtje ☼ Dames, onderschat niet het effect van een mooi accessoire! Ze zijn vaak de finishing touch van je outfit ♪♫ Fashion Musthaves meisjes zijn in ieder geval fan van dit horloge!

Set armbanden mint goedkoop

Deze horloges zijn natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals Coral, wit of kobalt. Bekijk ‘My Musthaves’ nu snel op www.TheMusthaves.nl ♥♥♥ LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl