Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/02/Musthaves-Trends-2016.jpg

Musthaves Trends 2016

Menig internet staat er weer vol mee…. foto’s van de trends van het aankomende seizoen!  Ben jij het spoor nabij en weet jij niet meer wat je aan moet trekken? Wij nemen je graag mee in de Musthaves Trends 2016 zodat je op basis hiervan jouw garderobe kan aanvullen! Hou je vast wánt het zijn héél wat nieuwe maar vooral gewaagde invloeden. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

PASTEL

Ieder jaar komt deze fashion Musthaves kleding weer even om het hoekje koekeloeren. De pastel tinten trend blijven helemaal hot! Het staat niet alleen leuk in jouw kledingkast zodra je deze open doet op een zonnige dag maar iedereen om je heen wordt toch ook vrolijk van deze kleurtjes? :-);-)

sjaal met sterren mint damesibiza ketting dames goedkoopmint tuniek tot enkels

RECHTE JASJES

Niet ieder figuur is hier op afgestemd máár als je het op de juiste manier combineer kun je deze Musthave trend voor dames in 2016 helemaal rocken! Heb jij een leuke ripped jeans en een it-shirt in de kast liggen? Combineer deze items met elkaar en je bent de nieuwe Fashionista on top!

voorjaars vesten dames met ritsaztec blazer dames met kleurtjescognac jasje suede dames

ROMANCE

Niet alleen de spaanse invloeden zijn helemaal hot het aankomende mode seizoen (denk hierbij aan heel veel roesjes, rood en roze) máár ook het kant is weer helemaal back-in-business. PS: heb jij onze kanten tops al gespot? Match deze top dan samen met een plooi rok (welke je absoluut moet hebben)!

musthaves webshop nederlandkanten blouse zwart op de schoudersmuntjes vest beige dames

WHITE

Wit, wit en nog eens wit. Natuurlijk is deze Musthaves mode trend onwijs handig om te combineren máár…. weetje wanneer wit aankomend seizoen helemaal tof is? Wanneer de top transparant is. Gewaagd, tricky máár erg edgy!

witte blouse met kantfranjes style dameswitte dames blouse online

OFF SHOULDER vs. BLOTE SCHOUDERS

We trappen af met een goedkope trend voor dames welke je al wellicht voorbij hebt zien komen. Niet alleen de off shoulders top zijn een happening maar ook de blote schouders. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet de strapless tops máár de blouses waarbij de schouders niet bedekt zijn. Combineer deze stoere Musthave trends 2016 met een trendy A-lijn rok of op een leuke skinny jeans met sneakers en jij bent ready-to-go!

off shoulder tuniek dames onlinezwarte blouse met kant op de schoudersoff shoulder tuniek dames

Wil jij een van deze trend damesmode shoppen? Dat kan natuurlijk bij Fashion Musthaves! Fashion Musthaves meisjes zijn ready-to-go en up-to-date voor het aankomende seizoen. Jij niet? Shop dan deze Musthaves trends! LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl