Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/02/Musthaves-Aztec-Portemonnees.jpg

Musthaves Aztec portemonnees

Musthaves Aztec portemonnees

De Aztec trend houdt maar aan! And we like that!! Naast vesten, tops, armbanden, jurkjes en rokjes hebben we bij Fashion Musthaves nu ook Wallets met deze gave print. Dat is maar goed ook, want wij fashionista’s showen regelmatig bij het shoppen (lees: bij de kassa) onze portemonnee  ;-) Nu kan dat ook 100% fashionable and with a smile dankzij de Musthaves Aztec Portemonnees.

Deze Musthaves Aztec Portemonnees hebben genoeg vakjes en ritsen voor al jouw pasjes, briefjes en muntgeld. De binnenkant is voorzien van een gaaf panterprintje. Deze wallets zijn ook érg handig voor een avondje uit. Als je hem besteld wordt er namelijk een bandje meegestuurd die je aan de wallet kan vastklikken. Zo kun je hem om je pols dragen en hem ook gebruiken als clutch! Gebruik de Aztec Portemonnee als een echte eye-catcher, of combineer hem met andere Aztec -kleding of –accessoires!

Gelukkig zijn deze trendy wallets verkrijgbaar voor een hééél lief prijsje van €14.95! Zo kun je ook nog wat geld IN de portemonnee stoppen! ;-) *afmetingen 10x20 cm. LOVE XX Fashion Musthaves Sabrina van der Donk