Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/11/Metallic-tattoo.jpg

Metallic tattoo

Metallic Tattoo zijn dé musthaves tattoos van dit moment! De feestdagen staan voor de deur dus plakken er al aardig op los
 
De meisjes van TheMusthaves kunnen echt geen genoeg krijgen van de nieuwe tattoo rage! En blijkbaar zijn wij daar niet de enige in, vele celebrities gingen ons al voor en durven zich net als ons niet over te geven aan de permanente tattoo naald.
Gelukkig voor ons zijn de ouderwetse plak plaatjes weer helemaal hot waar we vroeger speciaal een snoepje voor kochten zodat we weer zo'n gave tattoo konden plakken met een nat sponsje.
 
Dit keer zijn de plak tattoo's voor ons in een hip jasje gestoken en zijn ze helemaal van deze tijd. De meisjes van TheMusthaves gingen op pad om de leukste en hipste plaatjes te scoren en dat is ons ook zeker gelukt. Bij het zien van deze Musthave tattoo's werden we razend enthousiast en begonnen meteen als een gek te plakken! We hebben verschillende figuurtjes waardoor er voor ieder wat wils is. Pijltjes, veertjes, driehoekjes, armbandjes met love en een Fatima handje. De tattoo's zijn voorzien van mooie roze, zwarte, gouden en zilveren kleuren met een laagje metallic waardoor ze prachtig glimmen op je huid.
 
Ben jij te wispelturig om een echte tattoo te nemen, of laat jij je toch liever niet bewerken door een echte naald, maar heb je altijd wel eens een tattoo gewild? Shop dan nu bij www.TheMusthaves deze geweldig leuke Musthave tattoo's voor een heel leuk prijsje! Ze zijn ook erg leuk voor een feestje maar ook voor in het dagelijkse leven is het een echte trend! Uiteraard zijn deze Musthave tattoos ook uiterst geschikt voor een b-day bash, avondje uit of op vakantie. Verkrijgbaar bij Fashion Musthaves Metallic Tatttoo Tattoo zilver
Tattoo goud Plak tattoos Musthave Tattoos << Bekijk en shop deze Musthaves Tattoos hier >> 
 
LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl