Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/01/Luipaard-print-horloge.jpg

Luipaard print horloge

Luipaard prints zijn te gek! Jassen, tassen, schoenen, blousjes, broeken. Je kunt het je zo gek niet bedenken of er zit een lekker luipaardprintje op. Wil je het liever wat subtieler aanpakken? Dan heeft Fashion Musthaves nu de luipaard print horloge!

Met een subtiele touch of leopard om jouw pols, kan jouw dag alleen maar beter worden. Niet alleen is dit erg fijn voor het oog, ook is die subtiele touch een mooi fashion statement. Draag hem bij een effenblouse, stroop je mouwen op en show jouw armcandy! Wij zijn helemaal fan van het luipaard print horloge. We hebben nog nooit zo vaak op ons klokje gekeken ;-)

Echte fashionista’s kunnen het luipaard print horloge uiteraard combineren met gouden of zwarte armbanden. Maak er een polsparty van! Ook kun je ervoor kiezen om de subtiliteit te matchen met een grotere eyecather, zoals een tas of fijne schoentjes. Zou jij dit te gekke horloge dragen? Laat het ons weten en inspireer ons met een mix en match! LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl