Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/12/Kerstcollectie-The-Musthaves.jpg

Kerstcollectie The Musthaves

All I want for christmas is….. new clothes! Daarom liggen er onder onze fabulous kerstboom de leukste pakketjes die zo bij jou op de deurmat kunnen belanden. Naast de sneeuwvlokken die uit de sterrenhemel vallen, de gezelligheid rond de eettafel, de cadeautjes onder de boom…. wacht? Holy moly…. ben jij dat in die glinsterende outfit bij de kerstboom? Steel de show overal waar je ook met de feestdagen bent! Wat is nou écht de trend betreft de feestdagen? Wij hebben het eens voor je op een rijtje gezet! Op nummer één nog altijd de welbekende pailletten!  Broeken, kerst jurkjes of topjes…. Alles kan en alles mag zolang het met de feestdagen maar van pailletten is.

Hoe feestelijk zal het fijn als deze fijne glinsteringen om jouw lichaam dansen? Wij hebben daarom dé pailletten topper voor je online staan: de limited edition jumpsuit in het rose en zwart! Met fabulous grote oorbellen in jouw oren behoor je officieel tot de fashionista’s. Dit accessoire is één van de Musthaves die je ab-so-luut kunt dragen om jouw gehele outfit van te maken.  Máár onthoud wel…. less is more! Deze catching items vind je onder alle accessoires. Nou hebben wij ook een goed nieuwtje want het zwarte leer is weer terug van weggeweest betreft de feestdagen. Hoe combineer je deze nou goed? Ik ga het je verklappen. Combineer onze Coating jeans met de super mooie peplum coating top. Om het af te maken kun je een jasje erover heen doen in een juist hele andere kleur óf juist in het leer. Hiermee creeër je dé black-look.

Kerstcollectie Fashion Musthaves

Wie durft? De kleuren donker blauw, roze én wit worden he-le-maal de kleuren van het najaar. Deze kleuren kun je prachtig als top, jas of blouse combineren met een zwarte broek. Wat dacht je van onze leuke blousejes met de zilveren details erop zoals de exclusive beads blouse peach?! Dit is een echte wanna-have aankomende kerst terwijl je deze beauty ook in het dagelijkse leven op een spijkerbroek kunt combineren. Nou…. Met al deze tips moet jouw kerst outfit wel on-point zijn toch? ;-)

HO HO HO, wil jij het lichtpuntje zijn van de aankomende kerst? Shop deze fabulous sparkling Musthaves dan bij de nummer één Musthave webshop van Nederland. LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl