Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/03/Jasje-met-ster-op-rug.jpg

Jasje met ster op rug

A STAR IS BORN want wij presenteren jou de enige echte jasje met ster op rug! ✩ Niet is dit jasje alleen op het aanzicht al héél tof máár bevat deze full star jacket ook meerdere trends in één. Dat klinkt wel interessant, toch? ;-) Trend alert nummer één is namelijk het feit dat er een ster op zit. Vele designers hebben ‘savonds veel overuren gemaakt en gestaard naar de sterren voor inspiratie want dit is dus absoluut een musthave trend welke je veel terug gaat zien komen.

Daarnaast dient de blazer met ster op rug niet enkel als comfortabele maar toch fabulous jasje maar.... heeft dit tevens ook het model van een musthave bomberjack. Nog zo’n trend die eindeloos gewild is onder de it-girls. Met deze look-a-like bomber jasjes dames ben jij niet meer weg te denken uit het mode beeld van nu en zullen vele je als een ware inspiratie zien indien je dit jasje met sterren onwijs leuk combineert. Ben jij op zoek naar een edgy look? Combineer de blazer met ster op rug dan samen met een zwarte ripped skinny jeans, een it shirt en biker booties. Hiermee creëer je dan een rough-chick uiterlijk waarmee je iedereen verbaast doet staan.

musthave jasje met witte stersterren jasje grijs

Wil jij meer casual over komen? Match het sterren jasje dames dan op een leuke baggy jeans met een paar sneakers of enkellaarsjes. Volg jij de Trends Musthaves 2016 op? Shop dan jouw eigen Full Star Jacket Grey of Black bij ons voor een prijsje waarmee je weg kunt dromen. LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl