Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/07/Hoeden-Trends-2016.jpg

Hoeden Trends 2016

OH YEAH! Wij zijn heel blij dat er een nieuw seizoen met Hoeden Trends 2016 is aangebroken. Deze Musthave maakt jouw outfit namelijk helemaal af in ieder seizoen. Het fantastische accessoires! Benieuwd naar alle musthave hoeden in 2016? Wij gaan ze voor je verklappen!

rock n roll tops tshirts dames

ibiza hoed riet met muntjes en kantmusthave hoed dames online

Het lijkt erop dat ze álles op Ibiza goed doen. De levensstijl, de strandtenten, de clubs, de kledingstijl, het eten… Zelfs de hoeden dames online weten ze perfect te maken! Een hoedje in Ibiza style is he-le-maal hip. Maar wat is dan precies een ibiza hoed dames? Zo’n hoeden dames zomer heeft zoveel mogelijk details. Denk daarbij aan bedels, muntjes, kant, bandjes, kraaltjes, gevlochten details, riempjes en koordjes, het kan allemaal. We loooove it! Weet je wie ook dol zijn op deze hoeden? Onder anderen actrice Vanessa Hudgens en styliste Rachel Zoe. Dan ben je in goed gezelschap, toch?

vilten hoed blauw damesMusthaves hoeden dames goedkoop

Het perfecte strand hoedje heeft zich gemeld! Een strawhat is een rieten hoedje dat in principe altijd kan, maar vooral vaak naar het strand wordt gedragen. Dit omdat een strooien hoed dames niet snel warm wordt wanneer je aan het zonnen bent en bovendien zorgt voor een hele fashionable beach look!  Celebs die veelvuldig met een hoedje van riet worden gespot zijn onder anderen actrice Cameron Diaz, topmodel Rosie Huntington-Whiteley en actrice Jennifer Aniston.

bordeaux dora hoedibiza rieten hoed met riempje

Genoeg geklets over de verschillende soorten hoeden online! :-) Jullie willen natuurlijk weten hoe je deze het beste kunt combineren. Heb jij een fedora hoed dames?  Combineer deze dan in combinatie met leuke bohemian western booties en een jeans. PS: vergeet je jouw bijpassende armcandy niet? Dan ben je chic de la freak. Ga jij meer voor de ibiza look zoals hierboven beschreven? Draag dan een strawhat in combinatie met een spijkershort en topje. Alle hoofden zullen op het strand naar jou draaien als ze jou in deze waanzinnige outfit zien!

strohoed met buffalo damesgoedkope vilten hoeden online

We hebben natuurlijk ook nog de klassieke hoed welke je op doet, zo eentje met een flap. Hijs jezelf in dat geval in een coating jeans met mooie elegante hakken en een clutch. Jij bent onweerstaanbaar! Kan jij niet kiezen tussen de verschillende soorten trends hoeden 2016? Laat dan de verbeelding aan je over en spot al deze goedkope hoeden dames HIER! LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl