Heb je al een account? Log hieronder in.

happy-customers-nieuw-nieuw

Happy Customers The Musthaves

Ben jij he-le-maal happy met de items die je bij ons hebt besteld? Wil je dit graag aan IEDEREEN laten zien en daar ook nog eens €150,- shoppingmoney mee verdienen? Dat kan! Stuur snel een té gekke foto van jezelf met de door jou aangeschafte Musthaves van TheMusthaves en wie weet zie jij jezelf binnenkort terug op onze Wall of Fame, Facebook of Instagram pagina!

Maak kans op een leuk geldbedrag aan shoppingmoney

Uit alle inzendingen belonen wij de állerleukste en meest originele foto met €150,- shoppingmoney! Pak snel je telefoon, trek je Musthaves aan en maak een té gekke Happy Customer foto! Word jij dé ultra Happy Customer van Fashion Musthaves? Dan zie je jezelf binnenkort hoogstwaarschijnlijk terug op één van onze social media kanalen en ben jij dé winnaar van €150,- shoppingmoney. Met jouw gewonnen shoppingmoney kun jij jouw fashiongarderobe aanvullen met de nieuwste collectie dameskleding van www.fashionmusthaves.nl!

Nieuwe collectie dameskleding voor jouw happy customer foto

Bijna dagelijks zetten wij de meest trendy dameskleding van het seizoen online! Van jurken, broeken tot diverse soorten accessoires om jouw outfit mee af te stylen! Combineer jouw net gekochte Musthaves met jouw eigen kleding OF shop één van onze Musthave Deals voor een complete Happy Customer look! Bekijk onze té gekke nieuwe collectie HIER en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan om een té gekke Happy Customer foto te maken en ook nog een shoppingmoney te winnen! 

Hoe maak ik kans op shoppingmoney?

Wil jij kans maken op die €150,- shoppingmoney? Stuur dan een foto van jou en jouw Musthaves naar info@fashionmusthaves.nl & wie weet sta jij deze week in onze wall of fame! 

Succes ladies, wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen!
xxx Team TheMusthaves