Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/07/Flamingo-Top-Dames.jpg

Flamingo Top Dames

FLAMINGO LOVE! De flamingo trend gaat voorlopig nergens heen.... ;-) Bloggers zijn fan, celebs zijn fan, fashionista’s zijn fan en ook bij Fashion Musthaves zijn we groot fan van deze trend. Niet alleen interieur items maar ook kledingstukken worden opgevrolijkt door deze grote vliegende vogel. Aan iedere musthave wordt een tropical vibe toegevoegd dankzij deze roze beauty’s en wie wil dat nou niet? Waan je onder de palmbomen met een kokosnoot cocktail in de hand, want hier is onze Flamingo Top Dames!

flamingo print top damestop met flamingo printflamingo top dames

Een tshirt met flamingos is mega hip en mag echt niet in jouw kast ontbreken dit seizoen. Het it shirt met flamingo is fashionable, zit heerlijk en is een echte complimenten vanger. Omdat flamingo's gewild zijn kan je deze heel makkelijk combineren, mixen en matchen met jouw favoriete kledingstukken en accessoires. Ga jij voor casual chic? Draag deze goedkope flamingo top dan in combinatie met een leuke spijkerrok en sneakers. Iedereen die langs draait zal zijn nek omdraaien wanneer je ook nog een statement tas erbij matcht. Wil jij de flamingo print kleding rocken op een echt glamoureus feestje? Hijs jezelf dan in een coating jeans met een paar hakken.

top flamingo damesflamingo top rozetshirt met flamingo roze

Hoe zou jij deze topper stylen? Wees vooral niet bang om jouw flamingo look te delen met ons. ;-) #HAPPYCUSTOMER Laat jij je binnenkort meevoeren naar de stranden van Afrika of Zuid-Amerika dankzij de flamingo? Onze goedkope flamingo tshirts voor dames zijn HIER te vinden! LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl