Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2014/01/Fashion-trends-2014.jpg

Fashion trends 2014

Fashion trends 2014

Een slimme meid is overal op voorbereid! Speciaal voor deze slimme meiden, hebben wij ons alvast verdiept in de Fashion trends van het voorjaar- en de zomer trends van 2014. Hierdoor kan iedere fashionista zich alvast goed voorbereiden op de warmere dagen. Het voorjaar en de zomer van 2014 staan helemaal in het teken van vrolijkheid: Opvallende kleuren, haarbandjes met bloemen, veertjes en franjes zijn al gespot op vele internationale catwalks. Maar wat zijn nou de échte Fashion trends voor het voorjaar en de zomer van 2014? Hieronder een overzichtje van de upcoming modetrends:

Pretty in pastel!

Lichtroze, lichtblauw, mintgroen, lila, zachtgeel..noem maar op! Tijdens de zonnige dagen weet jij zeker dat je goed zit als je een van deze kleuren als basis gebruikt voor je outfit. Niet alleen de ‘normale’ pasteltinten zijn hip, ook kom je het voorjaar en de zomer van 2014 makkelijk weg met een glanzende stof in een pastelkleur, LIKE!

Crop it up!

We zagen ze in de afgelopen zomer ook al voorzichtig  voorbij komen, maar in 2014 zijn ze weer helemaal hot and happening. De cropped items, zoals een top, blazer of een jacket, staan bekend om hun korte afmetingen. Je kan deze items erg leuk op een blote buik dragen. Is jouw buik hier nog niet helemaal klaar voor? Geen probleem! Draag de crop tops en jackets op een tanktop of op een jurkje.

Ibiza-style!

Bij Ibiza-style denk je al snel aan de bohemien- en aztec designs, veel én opvallende kleurcombinaties, veertjes, kralen, fringles, de gipsy-look en hier en daar een delicious dierenprintje. Voeg hier je zonnebril, slippers/sandalen en Mochila tas aan toe en je bent helemaal klaar voor een hippe zomer! Ibiza musthaves zijn onmisbaar.

Flowerpower!

De bloementjes kunnen in 2014 niet alleen weer buiten gezet worden, je moet ze in 2014 vooral zelf dragen! Bloemen in alle denkbare kleuren, in je haar, als print op je top of broek, als sieraden…Alles met een bloemendesign krijgt tijdens de warmere dagen een dikke pluim. Wil jij ook de Fashion trends van 2014 shoppen? LOVE XX Door Sabrina van der Donk