Heb je al een account? Log hieronder in.

Facebook-TheMusthaves-1

Facebook The Musthaves

Ben jij een fashionista, modemusthaves, it-girl, blogger of fashionista in spé? Dan is onze Facebook pagina dé absolute place to be voor jou! Dagelijks posten wij té gekke like sets, inspiratiebeelden, winacties, behind the scènes en onze nieuwste collecties. Alles om jou te inspireren en op de hoogte te houden. Wat onze Facebook pagina nog meer te bieden heeft lees je hieronder>

Nieuwe collectie dameskleding online

Zodra wij onze nieuwste collectie dameskleding online zetten, zorgen wij ervoor dat jij hier altijd van op de hoogte wordt gehouden via onze Facebook pagina. Zo weet jij altijd wanneer er een nieuwe collectie aankomt, er een item weer op voorraad is én wat de nieuwste trends zijn van dit seizoen! Als jij onze pagina volgt ben je dus altijd op de hoogte wat er speelt en wat er gebeurd op onze HQ en website.

TheMusthaves winacties via Facebook

Naast de nieuwste collectie plaatsen wij ook regelmatig té gekke winacties. Door mee te doen aan een winactie maak je kans op té gekke items, shoppingmoney óf zelfs veel grotere prijzen. Iedere winactie is weer anders. De ene keer verloten wij items bij een x aantal likes die we willen behalen, de andere keer delen wij prijzen uit aan onze Happy Customers, of maak je bijv. kans op shoppingmoney door een 'raad het bedrag' -actie. Wil jij via onze Facebook pagina kans maken op één van onze vele prijzen? Like @TheMusthaves.nl, share/deel dit bericht (op jouw Facebook-profiel) en houd onze Facebook pagina goed in de gaten en wie weet ben jij de gelukkige winnares van één van onze té gekke prijzen. Heb jij ook al eens meegedaan met het Rad van Fortuin? Stay tuned ladies! 

Lookbook video's nieuwe collectie dameskleding

Naast té gekke inspirerende afbeeldingen posten wij regelmatig lookbook video's. Dit zijn video's waar Sabrina de nieuwste trends en collecties toelicht via een korte video! Bekijk en laat je inspireren! De items die te zien zijn in de lookbook video's zijn uiteraard te shoppen via onze website, bekijk de collectie die te zien is in de video's HIER.

Inspiratie laatste modetrends en nieuwste collecties

Naast onze Facebook pagina zijn wij actief op Instagram, Pinterest en sturen wij wekelijks onze eigen nieuwsbrief om jou als Fashionista te inspireren en op de hoogte te houden van de nieuwste collecties! 

Spread the word ladies én volg ons via Instagram, Facebook en Pinterest! Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onze website voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met de nieuwste items en acties.

XXX LOVE
Fashion Musthaves