Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2016/08/Earcuff-Oorbellen-Dames.jpg

Ear Cuff Oorbellen Dames

Hoor je dat nou goed? Ja zeker! Er is een nieuw pareltje op de markt gebracht onder alle fashionistas welke een totaal andere twist geeft aan alle jewels. Misschien heb jij het wel al gehoord…. Wij mogen je namelijk presenteren *tromgeroffel* de Ear Cuff Oorbellen. Het item ziet er niet alleen anders uit maar deze bevestig je ook op een andere manier om jouw oor heen. Je steekt het staafje door je oor heen, hierna bevestig je de earcuff zelf aan de achterkant van de oorbel en zet je hem vast met de stopper.

Deze earcuff online oorbellen kun je het leukste combineren wanneer je je lokken van je haar naar een kant draagt en jouw haar vast zet met schuifspeldjes of doormiddel van een vlecht naar de andere kant. Op deze manier valt het goedkope sieraad dames extra op.
choker ketting met kant
Heb je kort haar? Dan hoef je deze lokken uiteraard niet te verplaatsen en vallen de earcuff zwarte oorbellen al direct op zodra alle ogen op jou gericht zijn. ;-) Het is niet alleen leuk voor een luxe avondje uit, of wanneer je de nacht door brengt in de discotheek. Ook is het leuk om naar school of naar je werk te dragen in combinatie met een leuke blouse of een colbertje. De goedkope earcuff oorbellen  maken jouw outfit af en geven net dat extra’s wat je soms mist in jouw outfit wanneer je voor de spiegel staat. Geloof je ons niet? Probeer het zelf dan eens uit! ;-) Shop deze GIGA Musthave earcuff oorbellen HIER!

LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl