Heb je al een account? Log hieronder in.

cyber-monday

Cyber Monday 2021 bij The Musthaves: online kleding shoppen met korting

Cyber monday komt er weer aan, dat betekent: heel veel kleding shoppen met FIKSE korting! Lees alles in deze blog over Cyber Monday en wat je op deze kortingsdag kunt verwachten bij The Musthaves. Lees meer > 

Wanneer is Cyber Monday 2021?

Cyber Monday is vaak de afsluiter van een weekend vol aanbiedingen en FIKSE kortingen! Op vrijdag 26 november start de jaarlijkse koopjacht met Black Friday en wordt op maandag 29 november afgesloten met Cyber Monday. Cyber monday is elk jaar de eerste maandag na Black Friday en ThanksgivingsDay. Het weekend van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november kun je op Fashion Musthaves kleding shoppen met heel veel korting. Oftewel: noteer maandag 29 november 2021 in je agenda, BE THERE!

Wat kun je van Cyber Monday verwachten bij Fashion Musthaves?

Cyber Monday is een dag waarop je online kunt shoppen met hele hoge kortingen. Daar waar je bij Black Friday ook voor korting naar de winkel kunt, zijn de Cyber Monday aanbiedingen exclusief en alleen online verkrijgbaar. Aangezien TheMusthaves geen fysieke winkel heeft - maar jou graag wilt laten profiteren van FIKSE kortingen - doen wij naast Cyber Monday ook mee met Black Friday! Tijdens Black Friday en Cyber Monday shop je bij Fashion Musthaves kleding met heel veel korting! Daarnaast zullen er zowel op Black Friday als op Cyber Monday nog té gekke acties zijn, waarvan wij jou het gehele weekend via onze socials en onze nieuwsbrief op de hoogte zullen houden. Benieuwd welke aanbiedingen en deals wij op Cyber Monday online zetten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Profiteren van Cyber Monday deals en Sale bij Fashion Musthaves

Hoe kun je optimaal profiteren van de extreme kortingen?
1. Zet maandag 29 november in je agenda;
2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle aanbiedingen en kortingen;
3. Shop op vrijdag 26 t/m maandag 29 november op TheMusthaves jouw favoriete kledingitems met korting.

Waar komt Cyber Monday oorspronkelijk vandaan?

Zoals je hierboven al kon lezen is deze Amerikaanse traditie een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. De dag na Thanksgiving zijn alle consumenten vrij en shopte daarom op die dag alvast hun kerstinkopen. Hierdoor groeide het aantal aankopen en de omzet gigantisch bij de winkeliers en zo onstond de naam Black Friday. Cyber Monday onstond hierop als reactie. Mensen die niet in staat waren om naar de winkel te gaan konden maandag alsnog profiteren van deze kortingen online op webshops. De kortingen en aanbiedingen van vrijdag lopen vaak nog door t/m zondag en zo is er een heel weekend van gemaakt waardoor het begrip Cyberweekend is onstaan. In Nederland zijn alle aanbiedingen gedurende het Cyberweekend ook online geldig en niet alleen op Cyber Monday zelf.