Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2015/03/Boho-Bikini.jpg

Boho Bikini

Boho Bikini ALERT! Wieehoeeee! Kijk jij ook al uit naar het zwemmen in de zee, zonnen en paraderen over de heerlijke stranden? Wij ook! Aangezien we dit jaar weer massaal kiezen voor de bikini, nemen we snel een kijkje naar de Boho Bikini trends voor de zomer 2015 ♥.

Bohemian Bikini

Ook dit jaar zijn we weer geïnspireerd door de Beautiful Bohemian-Look! De Bohemian trend is vooral bekend geworden door haar Fantastische Festival Outfits! Maar daar blijft het niet langer bij, bij TheMusthaves.nl hebben wij nu de meest prachtige Boho Bikini’s ♪♫ Deze bandeau bikini’s zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar! Deze bikini neemt je meteen mee naar het relaxte, vrije Ibiza gevoel!

Neon Bikini

De tweede en zeker onmisbare trend is de spetterende Neon Bikini Musthave! De Neon trend bestaat uit Opvallende en Felle kleuren en past daarom perfect bij het Zomerseizoen! Wij hebben een prachtige koraal kleur voor jullie uitgekozen en deze Absolute Musthave is momenteel al te verkrijgen op Musthaves.nl Met deze kleuren zul je zeker opvallen aan het strand! En ook niet onbelangrijk, je sun-kissed tintje komt er nog beter in uit! 

Triangel

Dit jaar.. Gelukkig weer terug van weggeweest! De Triangel bikini! Deze basic bikini worden elk jaar weer in andere printjes en designs ontworpen! Gestreept, stippen, te gekke printjes, felle kleuren je kunt het zo gek niet bedenken! Ze zijn er in alle soorten en maten! Ibiza Bikini Dus ladies, de keuze is reuze! En wij kunnen niet wachten tot we in deze TE Gekke Bikini Trends de stranden onveilig kunnen maken! Wat is jouw favoriete stijl? Summer 2015 is Coming ♪♫ LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl