Heb je al een account? Log hieronder in.

wp-content/uploads/2017/01/Blouse-met-stropdas.jpg

Blouse met stropdas

I like big BOWS and I cannot LIE ♪ Oke, een klein beetje dan want ze hoeven niet persé heel groot te zijn zolang ze maar zijn bevestigd op de Musthave. De dames blouse met stropdas kan zich namelijk toevoegen aan het lijstje van dé vernieuwende items van het aankomende jaar. Moet je nog even aan het idee wennen? Dat kunnen wij wel begrijpen máár wanneer je deze blouse met strik aan trekt bent je in één halve seconde verkocht aan deze look. Waarom? Het is een anders, dan andere trend musthaves welke je al jaren misschien vaker voorbij hebt zien komen.

Zakelijke combinatie: blazer en coating broek

De blouse met stropdas oogt namelijk klassiek en zo kun je deze ook zeker dragen. Gecombineerd met een leren dames blazer en een coating jeans broek kun jij je vertonen op een zakelijke meeting.

Casual look: enkellaarsjes en skinny jeans

Wil jij een casual look uitstralen met de strik blouses? Zo gepiept! Hiervoor je namelijk enkel bijpassende enkellaarsjes te scoren met een skinny jeans. De V hals blouse dames valt soepel om het lichaam heen, ook het lint welke zit bevestigd aan deze musthave hangt naar beneden. Weet je wat het geheim hier van is? Je lijkt langer, waardoor ook dat buikje nét wordt verdoezelt. Dat is meer dan wat je had gedroomd toch? De strik blijft op zijn plek door de zilverkleurige gesp welke tevens ook een extra detail is op de blouse.
roze blouse met zwarte lint blouses met strik   strikblouse legergroen
Je kunt de Bow Blouse shoppen in de maten S (36), M (38) en L (40) máár wees er snel bij want voor je het weet huppelt deze Musthaves blouse aan je voorbij en dat gunnen wij niemand. ;-) Shop LOVE XX Team Fashion Musthaves www.TheMusthaves.nl